Restricţii de trafic pentru amplasarea monumentului ”Simbol”

Restricţii de trafic pentru amplasarea monumentului ”Simbol”
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Conform Primăriei Galaţi, miercuri, 23 septembrie, după ora 20,00, traficul rutier va fi închis pe banda a doua de mers pe străzilor Brăilei, Dunărea și Drumul de Centură, pe o distanță de aproximativ 20 de metri înainte de intrarea în sensul giratoriu. Traficul rutier va fi închis inclusiv pe banda a doua din sensul giratoriu. "Rugăm conducătorii să respecte semnalizarea rutieră temporară ce se va institui și le mulțumim pentru înțelegere", transmite Primăria.

Măsurile sunt necesare pentru lucrările de amplasare a monumentului "Simbol", în sensul giratoriu de la intrarea în oraș dinspre Tecuci.

Reamintim că opera "Simbol", ai cărei autori sunt Gheorghe Terescenco, Gheorghe Dogaru și Costică Palade, a fost aleasă în urma unui sondaj on-line la care au votat 5.652 de persoane. Alegerea s-a făcut între "Simbol", care a obținut 63 la sută din voturi, şi "Serafim" - 37 la sută din voturi.

Aceste opere de artă au fost selectate dintre cele opt donate de Fundația Culturală "Nicolae Mantu". Primăria are în vedere ca toate aceste opere de artă să fie amplasate în diferite zone din oraș.

Citit 5155 ori Ultima modificare Vineri, 25 Septembrie 2020 01:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.