Acţiuni culturale finanţate de la bugetul local

Acţiuni culturale finanţate de la bugetul local
Street Food Festival, ediţie de pandemie. Raiul gurmanzilor se mută în Grădina Publică
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Street Food Park Galaţi este primul dintre evenimentele pentru finanţarea cărora aleşii locali şi-au dat votul, la ultima şedinţă din mandatul care se încheie. Evenimentul este organizat de agenția Why Not & Flavours și cofinanțat de Primăria Galați, contribuția financiară a municipalității fiind de 129.900 de lei. Vor urma, tot cu finanțare nerambursabilă de la bugetul oraşului: ZidArt Fest Galaţi 2020 - 141.946,82 de lei, Parada uniformelor militare - 27.630 de lei şi Târgul de Crăciun - 148.580 de lei. Pentru realizarea episodului-pilot al serialului de televiziune "Ana", suma alocată este de 33.120 de lei.

Street Food Festival revine în Galaţi pentru o nouă ediție, ce va avea loc în Grădina Publică, în perioada 1 - 4 octombrie, între orele 12,00 și 23,00, ca urmare a unui parteneriat încheiat între Primăria municipiului Galați și agenția Why Not & Flavours.

În ultimele luni, organizatorii au găsit formula potrivită pentru derularea unui eveniment la o scară mai mică, în condiții de siguranță, astfel încât vizitatorii să se poată bucura de mâncare delicioasă și muzică.

Situația actuală impune unele schimbări organizatorice. Astfel, accesul se va face în mod controlat pe o porțiune delimitată din parc, numărul maxim de participanți e limitat la 500 de persoane concomitent și se vor respecta în permanență măsurile de distanțare fizică și de prevenție, stabilite de autorități.

Chiar dacă numărul standurilor cu mâncare va fi mai mic decât în alţi ani, organizatorii promit o selecție culinară diversă. Grădina Publică va deveni iar raiul gurmanzilor, care se vor putea delecta cu burgeri, paste, burrito, deserturi italiene, mâncare indiană și multe alte surprize ale bucătăriei internaționale, care vor putea fi servite alături de o bere, o limonadă sau un vin de calitate.

Muzica bună face și ea parte din meniu, line-up-ul DJ-ilor fiind format din DEX, Smurf și Vlad Dobrescu, împreună cu alte surprize muzicale.

Evenimentul este organizat de agenția Why Not & Flavours și e cofinanțat de Primăria Galați, contribuția financiară a municipalității fiind de 129.900 de lei.

Din cauza pandemiei, Street Food Festival s-a desfășurat doar în Cluj-Napoca de-a lungul întregii veri, iar acum revine la Galați pentru a treia oară, pentru a le oferi o aventură culinară și gălățenilor.

Citit 1964 ori Ultima modificare Joi, 01 Octombrie 2020 01:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.