Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Întâi de toate aș dori să mulțumesc tuturor gălățenilor care au găsit cele câteva minute necesare să meargă la vot duminică, indiferent de alegerea lor. De asemenea, vă mulțumesc pentru încercarea dumneavoastră de a realiza o dezbatere sănătoasă atât cu cei care au candidat pentru funcția de primar al municipiului Galați cât și cu cei care și-au dorit postul de președinte al județului Galați.
Rezultatul alegerilor de duminică nu trebuie interpretat altfel decât așa cum acesta a fost exprimat. Voința cetățenilor județului Galați a fost aceea de a menține actuala administrație locală.
Totodată, nu trebuie să uităm că PRO România, un partid tânăr, aflat la Galați în plină reorganizare la momentul începerii campaniei electorale a obținut primăria celei mai mari comune din județ, Matca, precum și primăria comunei Cudalbi. Acestea sunt rezultatele la numărătoarea efectuată de noi și cred că ele se vor menține. Este important ca locuitorii celor două comune să vadă un altfel de administrație, o administrație în folosul lor.
Votul cetățenilor trebuie respectat de fiecare dată și îmi pun mari speranțe că actuala guvernare locală se va pune în slujba cetățenilor și pentru dezvoltarea județului nostru pentru următorii 4 ani.
PRO România Galați merge mai departe în demersul său de a arăta că politica și administrația trebuie și poate fi făcută în interesul cetățenilor.

Senator Nicolae Marin, președinte Organizația Județeană PRO România Galați

Citit 1248 ori Ultima modificare Luni, 28 Septembrie 2020 15:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro