Reacţiile liderilor politici gălăţeni, după alegerile locale: PRO România

Reacţiile liderilor politici gălăţeni, după alegerile locale: PRO România
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Întâi de toate aș dori să mulțumesc tuturor gălățenilor care au găsit cele câteva minute necesare să meargă la vot duminică, indiferent de alegerea lor. De asemenea, vă mulțumesc pentru încercarea dumneavoastră de a realiza o dezbatere sănătoasă atât cu cei care au candidat pentru funcția de primar al municipiului Galați cât și cu cei care și-au dorit postul de președinte al județului Galați.

Rezultatul alegerilor de duminică nu trebuie interpretat altfel decât așa cum acesta a fost exprimat. Voința cetățenilor județului Galați a fost aceea de a menține actuala administrație locală.

Totodată, nu trebuie să uităm că PRO România, un partid tânăr, aflat la Galați în plină reorganizare la momentul începerii campaniei electorale a obținut primăria celei mai mari comune din județ, Matca, precum și primăria comunei Cudalbi. Acestea sunt rezultatele la numărătoarea efectuată de noi și cred că ele se vor menține. Este important ca locuitorii celor două comune să vadă un altfel de administrație, o administrație în folosul lor.

Votul cetățenilor trebuie respectat de fiecare dată și îmi pun mari speranțe că actuala guvernare locală se va pune în slujba cetățenilor și pentru dezvoltarea județului nostru pentru următorii 4 ani.

PRO România Galați merge mai departe în demersul său de a arăta că politica și administrația trebuie și poate fi făcută în interesul cetățenilor.

Senator Nicolae Marin, președinte Organizația Județeană PRO România Galați

Citit 1762 ori Ultima modificare Luni, 28 Septembrie 2020 15:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.