Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Dragi gălățeni,
Vă mulțumim pentru voturile pe care ni le-ati acordat. Drept este că ne-am fi dorit ca participarea gălățenilor la vot să fi fost de 100%.
Pentru mine și pentru AUR, aceasta campanie a fost prima dintr-un lung șir.
Acest rezultat este primul pas al drumului pe care l-am început și care va continua. A fost obținut pin munca asiduă a echipei AUR Galați, prin contribuțiile personale ale membrilor și prin susținerea oamenilor din media și a comunității civice locale care au dorit ca noi, gălățenii, să avem informații despre toate partidele și candidații prezenți pe liste.
Ne cunoașteți valorile: Familia, Națiunea, Credința, Libertatea!
Cu Dumnezeu înainte! Continuăm, pentru ca în 6 decembrie să intrăm în parlament!

Adriana Tudor - AUR Galați

Citit 1137 ori Ultima modificare Luni, 28 Septembrie 2020 15:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro