Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
4 comentarii

Rezultatul acestor alegeri locale este unul dezatruos pentru administrația gălățeană și pentru viitorul acestui oraș.Dacă în alte orașe din țară cetățenii au dat dovadă de interes civic și de dorința de schimbare, la Galați, aproximativ 68% dintre gălățeni nici măcar nu s-au deranjat să iasă la vot, considerând că schimbarea și actul democratic de vot se exercită telepatic.
Consider că nu cei care au ieșit la vot și și-au exercitat dreptul de a vota sunt vinovați de rezultatul istoric obținut de PSD, ci acest lucru s-a datorat comodității și lipsei de interes civic a celor care nu au considerat că votul lor contează.Până la urmă și acest lucru este un act democratic pe care trebuie să-l respectăm, dar trebuie să-l și scoatem în evidență celor care au pretenții să nu aibă în administrație hoți, traseiști politici, incompetenți și oameni fără experiență, în timp ce tot aceștia nu se deranjează să vină câteva minute la vot.
Consider că am fost în cei 8 ani de administrație un consilier județean și local disciplinat, mi-am făcut treaba asumată atât cât mi-a permis legea și nu am trădat niciodată electoratul care mi-a fost alături.În altă ordine de idei, afirm că rezultatul votului și prezența exagerat de mică la vot au făcut posibil să nu mai obțin voturile necesare pentru un nou mandat de consilier local independent al Mun. Galați, ocazie cu care 8 ani de experiență administrativă și de sacrificiu civic s-au dus pe Apa Sâmbetei.
Consider că nu eu am pierdut funcția de consilier local, ci orașul Galați a pierdut un om care putea să facă diferența în Consiliul Local și să militeze pentru transparență și respectarea legii.
Pe mai departe voi rămâne un cetățean responsabil și voi fi alături de orașul Galați ori de câte ori cetățenii acestuia consideră că îi pot reprezenta.

Cu respect, Vreme Daniela Simona

Citit 2706 ori Ultima modificare Luni, 28 Septembrie 2020 15:05

4 comentarii

 • postat de Fritz Marți, 29 Septembrie 2020 01:42 86.122.130.*** Link la comentariu
  3
  6

  @ Gurau Andrei:
  Esti dus cu pluta omule!
  Degeaba incerci sa induci psihologia de manipulare a PSD-ului, ca asta nu va mai dura mult.
  Chiar daca Galatiul va fi ultimul judet care va fi dePSD-izat din tara, tot vom scapa de Ciuma Rosie!
  Problema este cat vom mai indura pana atunci?...

  Raportează
 • postat de Gurau Andrei Luni, 28 Septembrie 2020 20:56 5.13.146.*** Link la comentariu
  7
  8

  "aproximativ 68% dintre gălățeni nici măcar nu s-au deranjat să iasă la vot"
  De ce ar iesi? Pe cine sa aleaga? Nu au fost canditati demni de a fi alesi.
  Oamenii nu vor sa dea credit raului cel mai mic. Punct. E ca si cum ai alege dintre un ucigas, un pedofil si un violator. Ce alegi? "Hai sa alegem ca e dreptul, ca e datoria..." Prostii, sunteti jalnici. Candidati cu ochii dupa ciolan si atat.

  Raportează
 • postat de Adevar Luni, 28 Septembrie 2020 19:20 84.117.41.*** Link la comentariu
  6
  15

  Cetateanca responsabila, ai ce-ai meritat
  exact cei opt ani in care ai stat degeaba in consiliul local
  aaa..daaa! Ai ridicat mana doar fiind de acord cu abonamentele gratuite
  cu ajutoarele sociale pt toate putorile urbei , celor care nu le place munca.
  Fiecaruia ii va veni randul
  Dumnezeu nu doarme!

  Raportează
 • postat de Andrei Luni, 28 Septembrie 2020 18:45 109.166.132.*** Link la comentariu
  5
  15

  Cu tot respectul doamna Vreme,dar care a fost activitatea politica din cadrul Consiliului Local al dumneavostra ca in afara de a v-a abtine de la vot in cadrul Sedintelor lunare ale Consiliului Local altceva nu ati facut nimic.iar abtinerea de la vot in caldrul sedintelor din Consiliului Local este cea mai mare marsavie facuta de un ales ,pai ori te opui cu argumente ori aprobi in cunostinta de cauza.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro