Rezultatele alegerilor locale la Tecuci

Rezultatele alegerilor locale la Tecuci

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

Potrivit datelor oficiale afişate de Autoritatea Electorală Permanentă, lupta pentru Primăria Tecuci a fost câştigată de liberalul Lucian-Grigore Costin cu 4.730 de voturi, în condiţiile în care următorul clasat în opţiunile electoratului a fost Claudiu-Sorin Gavril (Partidul Uniunea Independentă Pentru Tecuci) care a primit 4.577 de voturi.

Pe locul al treilea al podiumului electoral, primarul PSD Cătălin-Constantin Hurdubae a pierdut Primăria cu 3.522 de voturi.

Iată şi scorurile celorlalţi candidaţi la fotoliul de edil-şef: Iulian Mircea (Pro România) – 337 de voturi, Adrian-Liviu Butunoi (USR PLUS) – 272 de voturi, Mihail Trofin (ALDE) – 202 voturi, Vasilică-Cristinel Mîrza (PMP) – 201 voturi, Ionel Coman (PPU s-l) – 138 de voturi, Dănuţ Vîţă (PV) – 79 de voturi şi Samir-Vasile Oancă (PSR) – 43 de voturi.

În Consiliul Local Tecuci, PNL a obţinut opt mandate, PSD – şase, iar Uniunea Independenta Pentru Tecuci – cinci.

Prezenţa la vot în municipiul Tecuci a fost de 38,29 la sută.

 

Citit 3003 ori Ultima modificare Luni, 28 Septembrie 2020 20:24

1 comentariu

 • postat de Simona Marți, 29 Septembrie 2020 12:14 81.12.149.*** Link la comentariu
  1
  6

  Felicitări tecucenilor!
  La Galaţi prostia şi slugărnicia încă nu au fost învinse, din păcate.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro