Reacţiile liderilor politici gălăţeni, după alegerile locale: USR

Reacţiile liderilor politici gălăţeni, după alegerile locale: USR
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

De ce am asistat la o prezență scăzută la vot, poate una dintre cele mai scăzute din istoria modernă a orașului?
Depopularea, cauzată de deciziile proaste ale administrațiilor gălățene din ultimii 30 de ani, a afectat, nu doar economia orașului, ci și unul dintre cele mai importante elemente ale democrației: procesul de votare!
Galațiul a pierdut, nu doar tineri, locuri de muncă sau oportunități. Galațiul a pierdut credibilitatea procesului de votare.
La alegerile locale din 2016, prezența la vot a fost de doar 37.61%. Credeați că nu se poate mai rău? La alegerile locale din 2020, prezența la vot a fost de doar 31.22%.
Este prea târziu sau prea devreme pentru schimbarea Galațiului?
Oricare ar fi răspunsul la această întrebare, proiectul Galațiul Metropolitan va continua. În această campanie am arătat gălățenilor cum legile lucrate în Parlament pentru Galați reprezintă fundația Galațiului Metropolitan.
Da, vom continua să susținem cooperarea, inițiativa antreprenorială și sprijinul direct acordat tinerilor.
Dar va fi un nou început.
Acum avem consilieri locali în Galați, Șendreni, Smârdan și Vânători, și am câștigat primăria Smârdan. Suntem prezenți și în Consiliile Locale din alte comune gălățene.
Suntem pe drumul cel bun!
Mai mult decât atât, ne vom dedica următorii patru ani arătând tot ce trebuie făcut, dezvăluind fraudele și combătând, prin consilierii noștri locali, fiecare proiect care nu este în interesul gălățenilor.
În numele colegilor mei, vă spun: Mulțumim, Galați!

Bogdan Ionel Rodeanu, președinte USR Galați

Citit 3035 ori Ultima modificare Luni, 28 Septembrie 2020 22:27

6 comentarii

 • postat de corneliu
  Joi, 01 Octombrie 2020 15:25
  92.85.13.***
  Nu mai venim la vot pentru cai verzi pe pereti.Pentru o simpla toaleta publica in parcul Viva as fi venit si pe ploaie iar pentru liceul Cuza veneam cu tot clanul, pentru Gradina de vara faceam si campanie gratis. Nu am pretentia sa ne aduca inapoi iahtul regal dar si balta Zatun ar fi un excelent start. Astia nu vor sa faca nimic din ce conteaza pentru noi.
  0
  0
  Raportează
 • postat de florin
  Marți, 29 Septembrie 2020 21:01
  213.233.108.***
  Chestia cu Galatiul Metropolitan a fost excelenta!Dar Rodeanu nu a avut forta sa traga pentru el dar sa mai traga si pentru primarii din jurul Galatiului!USR a avut un candidat extraordinar la Vinatori-Florin Goga!Din pacate locomotiva care trebuia sa-l traga sa-l ajute nu a existat!USL Vinatori a avut oamenii pe teren in fiecare zi!Alaturi de ei trebuia sa fie saptaminal si Rodeanu pentru a explica ce se doreste cu Galatiul Metropolitan!Afost singurul program care a adus aminte de locuri de munca de investitii de scoala etc!Din pacate a fost caciula prea mare pentru Rodeanu!
  3
  4
  Raportează
 • postat de D.N.
  Marți, 29 Septembrie 2020 15:02
  185.230.182.***
  Sunt impotriva politicilor promovate de PSD,atat le nivel local cat si national.
  Dar trebuie sa recunosc ca @Tudor V si @alien au perfecta dreptate!
  Ati ocupat pozitia degeaba in parlament.Ati fost cu "turma " permanent si nimic nu v-a scos in evidenta ca un luptator pentru cei ce au crezut in Dvs.
  Pacat...acum daca USR/PLUS mai vor putinele voturi de la Galati ar trebui ca in urmatorii 4 ani sa gaseasca un candidat . Si spun in urmatorii 4 ani pentru ca,sincer,nu va vad avand loc in parlamentul viitor.
  Valabil si pentru aliatul Dvs,D-l Stanga.

  Toti ati prins voturile prin prisma celor care nu vor PSD ul la putere si nu ca ati fi demni de luat in seama.
  Cred ca functia pe care ati ocupat-o a fost prea grea pentru Dvs.
  4
  12
  Raportează
 • postat de Anonim
  Marți, 29 Septembrie 2020 10:48
  89.39.81.***
  Acum dupa acest esec trebuie sa vedem schimbarea liderului/liderilor, fiind un partid modern nu concep alta varianta.
  Cum acest lucru probabil nu se va intampla, la alegerile parlamentare veti avea un procent extrem de scazut, dar de vina sunt Galatenii incuiati.
  Greu la noi ...
  9
  15
  Raportează
 • postat de alien
  Marți, 29 Septembrie 2020 09:11
  5.2.209.***
  Ce v-a recomandat drept candidat mai exact?
  Si nu, "vocea si talentul" nu se contabilizeaza!
  Candidatura a fost cel putin neinspirata, nu aveti notorietate locala, nu aveti uhn parcurs profesional care sa inspire, (sorry dar functia de administrator al caminelor studentesti nu va calicifa in vreun fel!).
  Singura calitate pe care ati mizat a fost votul anti-pesede. A mers la parlamentare, unde s-a votat lista. La locale erati "pe barba dumneavoastra", trebuia sa demonstrati PERSONAL ca meritati functia!
  7
  23
  Raportează
 • postat de Tudor V
  Marți, 29 Septembrie 2020 00:09
  89.136.0.***
  Era corect fata de Galati, daca liderul national al formatiunii va intreba ce realizari aveti bifate pentru Galati in patru ani de parlamentar, respectiv ce atuuri detineti care sa va recomande votului galatenilor, pentru functia de edil?! Nu faptul ca sunteti tanar si parlamentar! Daca cei abilitati gandeau asa, aveam o personalitate galateana sau din alta zona, ca si varianta la candidatura actualului edil. Asa ca intre ceva si vrabia de pe gard a trebuit sa alegem pe cineva care are sustinere si increderea galatenilor (chiar daca doar anumite segmente), pe care poate se va stradui sa le merite si mentina in continuare! In calitate de reprezentant zonal si poate temporar, al dreptei din zona, daca nu renuntati la interesele de grup si personale (de a fi lider/parlamentar), respectiv daca nu veti actiona pentru a unifica dreapta si a lupta pentru cetatenii Galatiului, nu o sa ajungeti prea curand o alternativa la PSD! Spunea un domn profesor universitar (RIP), ca el daca era parlamentar de Galati, avea cel putin cate o initiativa zilnica pentru Galati si galateni, respectiv braileni (despre ultimii afirmand ca trebuie sa-i castigam si tratam ca parteneri pentru a deveni o regiune puternica si ascultata).
  12
  31
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.