Rectorul Puiu Lucian Georgescu renunţă la candidatura pentru Parlament

Rectorul Puiu Lucian Georgescu renunţă la candidatura pentru Parlament
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian Georgescu, rectorul Universității "Dunărea de Jos" din Galați, a anunţat, într-un comunicat postat pe pagina sa publică de Facebook, că renunţă la candidatura la alegerile parlamentare.

"În urma unei largi consultări cu echipa de conducere din Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, am luat decizia să renunț la candidatura pentru alegerile parlamentare din partea PSD. Am avut în vedere responsabilitățile complexe de management și strategia de dezvoltare a universității, care necesită prezența efectivă a rectorului în Galați.

Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați își reiterează intenția de a se implica plenar în dezvoltarea comunității locale, județene, regionale și naționale, fiind o componentă de bază a acesteia, prin aportul științific, tehnic și de inovare, așa cum se întâmplă în întreaga lume. Rolul universității este, pretutindeni în lume, unul major, care creează plusvaloare comunității și trebuie apreciat ca atare", este mesajul rectorului Puiu-Lucian Georgescu.

Reamintim că, pe lista PSD Galaţi pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, Puiu-Lucian Georgescu ocupa locul al cincilea între candidaţii pentru Camera Deputaţilor.

Citit 5448 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Octombrie 2020 23:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.