Proiecte, expertize și demolări pentru ”centura mică”. Atribuire de aproape trei milioane de lei

Proiecte, expertize și demolări pentru ”centura mică”. Atribuire de aproape trei milioane de lei
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Compania sătmăreană AM Livity SRL, înființată în martie anul acesta, se va ocupa de prestarea unor servicii și lucrări aferente proiectului Consiliului Județean Galați de "Extindere și modernizare variantă ocolitoare a municipiului Galați" (DJ 251 M), mai cunoscut sub denumirea de "centura mică".

Acestea, în special lucrări de demolare (conform datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice), vor fi efectuate într-o asociere din care mai fac parte și alți trei operatori economici din Capitală, Estima Topocad Consulting SRL, Ceed Machinary SRL și Unitar Proiect TDA SRL, în calitate de terți și subcontractanți.

Valoarea contractului atribuit urmare unei proceduri simplificate este de puțin peste 2,95 milioane lei, fără TVA. Detaliind, în vederea efectuării procedurilor de expropriere este necesară achiziționarea de servicii evaluare ANEVAR și servicii expertiză, proiectare și execuție lucrări desființare în vederea extinderii și modernizării variantei ocolitoare a municipiului Galați. Astfel, vorbim despre achiziționarea unui pachet de servicii ce include expertiză tehnică (inclusiv lucrări de consolidare imobil, dacă este cazul), documentații tehnice necesare obținerii certificatelor de urbanism şi avizelor pentru fiecare imobil în parte, documentații obținere avize, documentații tehnice pentru autorizarea lucrărilor de desființare/demolare pentru fiecare imobil expropriat în parte, proiecte tehnice pentru aceste lucrări de desființare/demolare, execuţie lucrări de desființare/demolare plus costuri de gestionare deșeuri, precum și servicii evaluare efectuate de către un expert ANEVAR, aşa cum sunt ele prevăzute în legislația specifică.

Citit 4356 ori Ultima modificare Vineri, 06 Noiembrie 2020 00:08

2 comentarii

 • postat de Maxim
  Marți, 03 Noiembrie 2020 15:03
  5.13.232.***
  Vine firma din Satu-Mare sa lucreze la noi? Dar muncitorii si firmele galatene nu sunt buni/bune?
  4
  9
  Raportează
 • postat de rocky
  Marți, 03 Noiembrie 2020 07:48
  85.186.96.***
  Stati putin, pai din ce se exprima dl. Fotea pe la inceputul anului intr-un interviu dat la un post de radio din Galati (filmat si care a rulat si pe facebook), toate demersurile pentru realizarea centurii mici erau deja facute. Spunea atunci ca cel tarziu din 15 martie 2020 incep sa aduc buldozerele. Pai cum vine ? Una spunem si altul e adevarul ! De abia acum ne ocupam de expropieri ?
  4
  19
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.