Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Nu mai puţin de 95.000 de lei fără TVA reprezintă valoarea estimată a contractului pentru „Prestări servicii de inspecţie tehnică - Urmărire specială a comportării în timp - Viaduct SIDEX, Galaţi”, pentru care Primăria Galaţi aşteaptă ofertele până pe 5 noiembrie. Criteriul de atribuire este „preţul cel mai scăzut”, ofertanţii trebuind să facă dovada experienţei profesionale.

Conform caietului de sarcini al achiziţiei publice, Primăria îşi doreşte să cunoască situaţiile şi a cauzele care periclitează exploatarea normală a construcţiei. De asemenea, cere depistarea deficienţelor apărute, a degradărilor şi avariilor, remedierea şi evitarea accidentelor generate de starea tehnică necorespunzătoare, dar şi limitarea costurilor de întreţinere şi reparaţii.

Durata contractului pentru aceste servicii este de 14 luni de la data semnării.

Reamintim că Primăria Galaţi a atribuit în septembrie anul acesta un contract în valoare de 68.000 de lei fără TVA firmei Pod-Proiect pentru servicii de proiectare-elaborare a documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii pentru obiectivul „Reabilitare Viaduct Sidex”.

Citit 1592 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Noiembrie 2020 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.