Primăria nu mai încape în sediu

Primăria nu mai încape în sediu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu-i de ajuns că Primăria Galaţi plăteşte chirie pentru sediul de pe Domnească, pentru că deja nu are spaţiu suficient pentru a-şi desfăşura activitatea. Recent, autorităţile locale au decis să preia, din concesiunea SC Gospodărire Urbană SRL, înapoi în administrarea Consiliului Local Galaţi, a unor părţi din Patinoarul Artificial.

Este vorba despre câteva birouri necesare deoarece, după cum singură recunoaşte, Primăria nu dispune în prezent de spaţii suficiente, necesare desfăşurării fluente a activităţilor specifice administraţiei publice.

Şi pentru a răspunde nevoilor, cererilor cetăţenilor şi problemelor complexe ridicate de comunitatea locală, în perspectiva alinierii Primăriei municipiului Galaţi la standardele şi exigenţele actuale, s-a impus extinderea cadrului în care Primăria îşi desfăşoară activitatea.

Precizăm că, în toamna anului trecut, tot aleşii locali au votat atribuirea directă prin contract de concesiune societăţii Gospodărire Urbană, pe o perioadă de 10 ani, a unor bunuri necesare desfăşurării activităţii societăţii în bune condiţii, printre care Patinoarul Artificial, în suprafaţă construită de 5.460 de metri pătraţi şi suprafaţă de teren aferent de 16.940 de metri pătraţi.

Citit 877 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.