Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
1 comentariu

Primăria municipiului Galați a semnat contractul pentru proiectarea şi execuţia Centrului de recreere pentru persoane vârstnice "Tinerețe fără bătrânețe", proiect derulat cu fonduri europene. Ofertantul declarat câștigător este asocierea Concivia SA - Element Design SRL, valoarea contractului este de 9.430.720 de lei fără TVA, iar durata de realizare este de 17 luni, din care patru luni pentru proiectare. Proiectul propune lucrări de modernizare, recompartimentare, reconfigurare și igienizare a trei dintre clădirile rămase din fostul sediu al Colegiului "Traian", astfel încât să fie asigurate condiții optime pentru activități de petrecere a timpului liber și de recreere, precum și consiliere de specialitate, pentru 100 de beneficiari. Valoarea totală a proiectului cu fonduri europene este de 16.102.186,04 lei.

Citit 1613 ori Ultima modificare Joi, 07 Ianuarie 2021 16:47

1 comentariu

  • postat de Batuti in cap.. Vineri, 08 Ianuarie 2021 10:29 185.195.18.*** Link la comentariu
    6
    17

    sa gasiti un sediu pentru Politia Rutiera , serviciul pasapoarte, buletine...nu va duce capul.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro