Când vor sosi la Galaţi primele autobuze hibrid

Când vor sosi la Galaţi primele autobuze hibrid
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

"Cel mai probabil într-o săptămână sau două, cred că vor ajunge la Galaţi primele două autobuze hibrid din cele 20 pe care le-am achiziţionat", a anunţat miercuri, 10 februarie, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu. Mijloacele de transport vor fi livrate de Solaris Bus & Coach SRL, de la care am cumpărat şi noile troleibuze aflate acum pe trasee. Valoarea contractului încheiat în septembrie anul trecut pentru cele 20 de hibride este de 33.600.000 lei fără TVA.
Potrivit primarului, este pregătită documentaţia necesară pentru a accesa fonduri guvernamentale consistente, astfel încât să continue înnoirea parcului auto al societăţii Transurb.
În ceea ce priveşte noile opt tramvaie, aflate în construcţie la Astra Vagoane Călători, cel mai probabil ar putea sosi în primăvara anului viitor, afirmă Pucheanu. Şi asta pentru că dacă ar sosi mai devreme ar sta în depou, nefiind funcţionale liniile de tramvai.

Citit 3909 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Februarie 2021 17:12

2 comentarii

 • postat de Aderin
  Sâmbătă, 13 Februarie 2021 09:29
  5.13.210.***
  Vor sosi când trasurbul va angaja personal pentru a face curat in autobuze. Nu o matura și un mop și gata curățenia. Deja autobusele BMC incep să prindă mușchi. Așa vor ajunge și astea noi, nu mă îndoiesc deloc. Trist domele, trist.
  2
  3
  Raportează
 • postat de Lilian
  Joi, 11 Februarie 2021 07:23
  5.13.196.***
  Si inca sant putine , ar mai trebui inca pe atatea deoarece nu vor face fata terenului accidentat pe portiunea Masnita - Lic3 , astfel se vor duce toata bucsaraia , pacat de ele si apoi sa ne spuna cum vom scapa de noroiul impinzit prin tot orasul , patronii de spalatorii nu mai pot de bucurie la cata treaba au
  4
  18
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.