Invitaţie la dialog lansată parlamentarilor

Invitaţie la dialog lansată parlamentarilor
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Primarul Ionuț Pucheanu și președintele Costel Fotea au lansat o invitație la dialog cu toți parlamentarii din județ, pentru a identifica, promova și susține împreună cele mai bune proiecte pentru dezvoltarea Galațiului. Pucheanu şi Fotea consideră că se impune o prioritizare riguroasă a proiectelor de dezvoltare și o alocare judicioasă a resurselor, în contextul în care a fost supus dezbaterii publice proiectul legii bugetului de stat pe anul 2021.

Citit 963 ori Ultima modificare Duminică, 14 Februarie 2021 22:03

2 comentarii

 • postat de corneliu
  Marți, 16 Februarie 2021 21:32
  92.85.13.***
  Voi, demnitarii de Galati, veti culege ce ati semanat: o economie locala ruinata, un climat local violent si needucat unde interlopii sunt modele sociale, un sistem de promovare fanariot unde demnitatile se cumpara..... Daca va duce capul si punga o sa plecati unde nu va cunoaste nimeni si poate nu o sa muriti nebuni de dezgust ca ati distrus un oras istoric european.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Sandu
  Luni, 15 Februarie 2021 08:04
  89.39.81.***
  O sa va dea Mu... asa cum faceau la marile demonstratii.Si asta pentru ca exemplul inaintasilor lor a aratacat cat de bine au trait ei in functiile lor atat in Parlament ,Senat fara sa faca efectiv, nimic pentru oras si judet ca sa nu mai vorbesc de cei care i-au votat.
  0
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.