PLUS Galaţi are un nou lider judeţean

PLUS Galaţi are un nou lider judeţean
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Florin Goga, consilier local din partea Alianței USR PLUS la Vânători, este noul președinte al organizaţiei județene PLUS Galați. Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a filialei locale a partidului.

Desemnarea lui Goga s-a făcut în urma alegerilor: "Împreună cu echipa lui, formată din Camelia Zăinescu - secretar general, Sanda Făcăoanu - responsabil comunicare și viceprimar al comunei Smârdan, Marian Pătrășcoiu - responsabil strângere de fonduri, Valentin Trif - trezorier și consilier local al comunei Smârdan, a obținut 73 de voturi - 58,4 la sută din numărul de voturi valabil exprimate", se precizează în anunţ.

Contracandidatul lui Goga a fost Bogdan Dumitrescu, care, împreună cu echipa lui, a obținut doar 52 de voturi. Din anunţul PLUS aflăm că Dumitrescu "a ocupat funcția de președinte al filialei județene din luna august 2019 până în prezent".

Membrii partidului se pare că au uitat că, pe 30 septembrie anul trecut, Bogdan Dumitrescu a anunţat, tot pe Facebook, că şi-a depus mandatul din fruntea Biroului Județean PLUS Galați, argumentând că rezultatul obţinut la alegerile locale de către de către USR PLUS a fost unul dezastruos. Asta nu l-a împiedicat, însă, să candideze la alegerile parlamentare şi să scrie în declaraţia de interese că este liderul PLUS Galaţi.

Citit 2122 ori Ultima modificare Luni, 15 Februarie 2021 17:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.