„Guvernul BOC – 1 MAI RĂU nu se poate!”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De Ziua Muncii, 1 Mai, social-democraţii gălăţeni ies în stradă, dar nu pentru a se cinsti cu mici şi bere, ci pentru a mărşălui prin oraş, pe traseul Casa de Cultură a Sindicatelor - sediul Organizaţiei PSD de la Romarta. Manifestarea începe la ora 10,00 şi este organizată sub motoul „Guvernul Boc – 1 MAI RĂU nu se poate!”.

„Va fi o formă de protest împotriva actualilor guvernanţi, pe care îi considerăm principalii vinovaţi pentru situaţia dezastruoasă în care se află ţara în acest moment”.

„În plină criză, Guvernul Boc nu ia nici un fel de contramăsuri. Anul acesta, 1 Mai este echivalent cu 1 Milion de şomeri, iar Guvernul Boc nu are soluţii pentru protecţia locurilor de muncă”.

„Mii de oameni sunt concediaţi săptămânal, pensiile sunt tăiate, bugetarii – aceia norocoşi că mai au un loc de muncă – sunt luaţi în bătaie de joc cu salarii de mizerie”, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei de către PSD Galaţi.

Social-democraţii contează pe participarea a câtorva mii de oameni la protest, deoarece nu e o acţiune politică:

„Nu milităm ca membri de partid, milităm ca cetăţeni români batjocoriţi de actuala guvernare”.

„Sâmbătă, aşteptăm alături de noi reprezentanţi ai sindicatelor, muncitori, pensionari, lucrători în sectorul bugetar, oameni din toate categoriile sociale care se simt minţiţi, trădaţi şi înşelaţi de actualul guvern”.

„Invităm alături de noi pe toţi cei care doresc să-şi manifeste nemulţumirea faţă de cum este guvernată România acum”, se arată în comunicatul de presă.

Citit 1224 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.