Traseele de transport public, date peste cap de noi modificări
Foto: Marian Calestru

Traseele de transport public, date peste cap de noi modificări
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Potrivit Primăriei Galaţi, începând de marţi, 9 martie 2021, mijloacele de transport care asigură traseele 11,18, 22,17, 28 și 39, pe retur, vor circula pe itinerarul strada 1 Decembrie 1918 – Piața Energiei – Siderurgiștilor – până la intersecția cu strada Gheorghe Doja, după care vor vira la dreapta pe strada Gheorghe Doja, urmând ruta strada Anghel Saligny – Gheorghe Asachi – Prelungirea Brăilei.

Municipalitatea anunţă şi reactivarea stațiilor „Piața Energiei" și „IREG" pe sensul de retur și oprirea funcționării stațiilor temporare de pe strada Anghel Saligny. “Returul acestor trasee va rămâne deviat ca și în prezent”, precizează Primăria. Mijloacele de transport care asigură traseele 36 și 24 pe retur vor urma itinerarul strada 1 Decembrie 1918 – Piața Energiei – Siderurgiștilor, după care vor vira la stânga pe strada Anghel Saligny. Astfel, traseul 36 va continua pe strada Basarabiei, iar traseul 24 pe str. Nae Leonard.

Toate aceste măsuri sunt justificate de avansarea lucrărilor din cadrul obiectivului de modernizare a străzilor Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918, respectiv deschiderea circulației pe strada Siderurgiștilor, pe tronsonul cuprins între Piața Energiei și strada Anghel Saligny.

“Le mulțumim pentru înțelegere și le cerem scuze călătorilor pentru disconfortul creat”, transmite Primăria Galaţi.

Citit 4408 ori Ultima modificare Marți, 09 Martie 2021 22:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.