Accelerarea digitalizării administrației publice

Accelerarea digitalizării administrației publice
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Într-un recent dialog cu cunoscutul consultant fiscal Adrian Bența, acesta a adus în discuție faptul că obținerea unei hârtii de la o instituție publică devine, efectiv, o luptă cu sistemul.

"Această pandemie a creat cadrul digitalizării, dar ritmul ar trebui să se accelereze. Poate, cândva, în viitorul nu foarte îndepărtat, o să apăsăm pe un buton și vom obține certificatul de care avem nevoie", a precizat Adrian Bența, în contextul în care a amintit cazierul fiscal ca fiind unul dintre cele mai solicitate documente.

Consultantul fiscal ne-a mărturisit și că distanțarea impusă de pandemie îi aduce satisfacția de a nu mai sta față în față cu inspectorul fiscal. "Pe micul buticar din colț îl calcă ba Inspecția Muncii, ba Antifrauda, ba Poliția Economică, ba, mai nou, DSP și niciunii nu se duc constructiv. Dacă îl întrebi pe controlor cum este bine să procedezi, ridică din umeri sau, cel mult, te trimite să citești legea", a descris același Adrian Bența modul de desfășurare a verificărilor în România.

Citit 975 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Martie 2021 00:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.