Aleşii locali au diminuat tarifele practicate în Talcioc
Foto: Marian Calestru

Aleşii locali au diminuat tarifele practicate în Talcioc
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Chiar dacă Talciocul este închis din cauza pandemiei, aleşii locali au decis, la solicitarea SC Gospodărire Urbană SRL, diminuarea tarifelor pentru ocuparea locurilor şi a platourilor cu mijloace de transport expuse spre vânzare.

Astfel, tariful unui tichet lunar pentru autoturism a ajuns de la 120 la 100 de lei cu TVA/auto. Tichetul lunar pentru dubiţe, rulote, tractoare, platforme va fi 125 de lei/auto, în loc de 150 de lei, iar tichetul lunar pentru camioane, autocare, autobasculante, autobuze a fost diminuat de la 240 de lei la 200 de lei/auto, cu precizarea că toate aceste tarife conţin TVA.

Gospodărire Urbană justifică necesitatea reducerii tarifelor arătând către "starea suprafeţei de teren din incinta talciocului - neasfaltată, nebetonată - ceea ce creează un climat necorespunzător, plin de praf, pentru expunerea la vânzare a autovehiculelor". De asemenea, societatea compară tarifele proprii cu cele practicate de alte târguri din ţară şi ajunge la concluzia că talciocul gălăţean e mai scump. Şi mai adaugă faptul că s-a atras un număr foarte mic de abonamente pentru mijloacele de transport.

Citit 5637 ori Ultima modificare Vineri, 26 Martie 2021 15:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.