Decontări pentru PNDL și investiții la Târgu Bujor

Decontări pentru PNDL și investiții la Târgu Bujor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a continuat plățile în vederea decontării facturilor pentru obiectivele de investiții realizate prin etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

În județul Galați, decontările pentru PNDL au mers către 11 unități administrativ-teritoriale și totalizează 4,21 milioane de lei. Cele mai însemnate viramente le-au revenit comunelor Corod, Scânteiești, Brăhășești și Valea Mărului, fiecare cu peste 500.000 de lei. Celelalte UAT-uri gălățene care au primit fonduri pentru achitarea lucrărilor executate prin PNDL sunt: Gohor, Oancea, municipiul Galați, Jorăști, Vârlezi, Slobozia Conachi și Nicorești.

Totodată, la minister, au fost semnate 23 de contracte de finanțare, în valoare totală de circa 141 milioane de lei, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020. În acest context, județul Galați va beneficia de aproape 4,85 milioane de lei, pentru creșterea eficienței energetice la Spitalul Orășenesc Târgu Bujor.

Citit 1199 ori Ultima modificare Vineri, 02 Aprilie 2021 03:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.