UPDATE. Bolt și Uber în Galați, din aceeași zi

UPDATE. Bolt și Uber în Galați, din aceeași zi
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

UPDATE, 2 martie 2021. La doar câteva ore după ce compania de ride-sharing Uber și-a anunțat oficial prezența în Galați, un anunț similar a fost făcut și de cei de la Bolt, pe pagina de Facebook.

”Bolt este disponibil în Galați! Cere o cursă și ai 50% reducere în primele săptămâni (reducere în limita a 7 lei/cursă). Nu, nu este nicio păcăleală, chiar poți chema o mașină Bolt în Galați”, au postat cei de la Bolt, în contextul în care anunțul a fost postat pe 1 aprilie.

Bolt lansează astfel și serviciul de ride-hailing în Galați, la câteva zile după introducerea serviciului de închiriere a trotinetelor electrice. Pentru Bolt, Galațiul este orașul cu numărul opt pe harta țării, după București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov și Ploiești. (Cristinel Luca)


Începând din 1 aprilie, Uber a ajuns și la Galați * Fără nicio păcăleală, începând din după-amiaza zilei de 1 aprilie, Uber este disponibil și în Galați, al doilea oraș din regiunea Moldovei în care serviciul de transport pasageri se extinde (după Iași) și al optulea din România. 

La fel ca în celelalte orașe din România, șoferii parteneri din Galați sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinații. În Galați, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure, cu un timp de așteptare de doar câteva minute.  

Anul trecut, Uber a lansat o serie de măsuri și proceduri pentru siguranță și igienă, pentru a ajuta persoanele din comunitățile locale să se deplaseze cu ușurință în perioada pandemiei. Atât șoferii, cât și pasagerii trebuie să poarte mască în timpul curselor și sunt rugați să confirme că au înțeles și respectă regulile de sănătate și siguranță. În România, la fel ca în restul țărilor în care este prezent, Uber utilizează o tehnologie care verifică dacă șoferii poartă mască de protecție. Aceștia trebuie să-și facă un selfie înainte de a se conecta în aplicație. De asemenea, Uber a oferit șoferilor produse dezinfectante și a instalat în mod gratuit panouri separatoare în majoritatea vehiculelor. Aplicația le reamintește șoferilor să se spele pe mâini, să-și dezinfecteze mașinile și să țină geamurile deschise pentru a facilita ventilația în timpul curselor. 

În plus, între 1 și 11 aprilie, utilizatorii noi din Galați pot folosi codul HELLOGALAȚI pentru o reducere de 50 la sută din costul primelor două curse UberX, pentru până la 7 lei reducere/călătorie.

Citit 6853 ori Ultima modificare Luni, 05 Aprilie 2021 01:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.