Liga pentru preşedintele… Necula

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liga pentru preşedinte, care, ca şi preşedintele Traian Băsescu, nu este declarată, democrat-liberală, ne trimite un comunicat cuneiform.

Discuţiile interne (şi neoficiale) sunt întredeschise acum gălăţenilor, prin comunicatul semnat de preşedintele Ligii, George Codreanu. Deci nu vedem boxerii, ci galeria…

Aflăm astfel din comunicat că, „luând act de atitudinea destabilizatoare a unei minorităţi extrem de vocale din cadrul PDL Galaţi, liga se exprimă clar pentru îndepărtarea unor situaţii fără precedent (s.n.) prin care nu se doreşte altceva decât disoluţia organizaţiei”.

Cum aceste date vin acum din exteriorul organizaţiei, nu putem decât să-l credem pe cuvânt pe preşedintele ligii şi să aşteptăm o lămurire din partea filialei PD-L.

Liga face apel în comunicat, către conducerea PD-L Galaţi, să revină la problemele prioritare ale gălăţenilor  şi nu la… „lupta pentru funcţii”.

Să fie vorba de şefia Organizaţiei Municipale PD-L, sau, deja, şi la candidatura pentru Primărie? Nu se spune.

De asemenea, Liga, care, repet, fiind „societate civilă”, nu face parte din partid, totuşi „se alătură demersurilor făcute de senatorul Marius Gerard Necula de a readuce la raţiune minoritatea vocală, care deturnează astăzi unitatea şi dorinţa factorilor de bun-simţ şi echilibru, de a se implica în apărarea drepturilor gălăţenilor”.

Deci nu este vorba numai despre partid. Sigur, PD-L este la putere…

Citit 922 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.