Trafic redeschis pe un tronson din Siderurgiştilor. Se reia circulaţia autobuzelor
Foto: Primaria Galati

Trafic redeschis pe un tronson din Siderurgiştilor.  Se reia circulaţia autobuzelor
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Potrivit Primăriei Galaţi, începând cu data de 13 aprilie 2021, se va relua circulația autobuzelor pe strada Siderurgiștilor, pe tronsonul cuprins între arterele Gheorghe Doja și Gheorghe Asachi. Măsura a fost posibilă ca urmare a avansării lucrărilor pentru realizarea proiectului "Modernizare linii tramvai și carosabil străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918". Foarte important este că se va reactiva stația de pe strada Siderurgistilor de la Casa Roșie.

Iată cum vor circula autobuzele pe sensul de mers dinspre Piața Energiei către Inelul de Rocadă.

Mijloacele de transport care asigură traseele 11, 17, 18 și 22 nu vor mai vira la dreapta pe strada Gheorghe Doja, ci vor circula înainte spre Inelul de Rocadă.

Traseul 28 va rămâne pe itinerarul inițial, respectiv strada Siderurgiștilor - Gheorghe Doja - strada Anghel Saligny.

„Traseul 7, la tur, va urma ruta Prelungirea Brăilei – Gheorghe Asachi - Siderurgiștilor - Inelul de Rocadă și în continuare pe strada Siderurgiștilor, iar la retur de pe strada ing. Anghel Saligny autobuzele vor vira la stânga pe strada Siderurgiștilor, apoi pe strada Gheorghe Asachi și, în continuare, pe Prelungirea Brăilei.

Traseul 39, la tur, va urma ruta Prelungirea Brăilei – Gheorghe Asachi - Siderurgiștilor - Inelul de Rocadă și în continuare pe Siderurgiștilor, iar la retur de pe strada Anghel Saligny autobuzele vor vira la stânga pe strada Siderurgiștilor, apoi pe strada Gheorghe Asachi și în continuare pe Prelungirea Brăilei”, transmite Primăria Galaţi.

De asemenea, conform Primăriei, s-a redeschis circulația autovehiculelor pe bulevardul Siderurgiștilor, pe tronsonul cuprins între strada Gheorghe Doja și strada Gheorghe Asachi, pe partea dreaptă a direcției de mers către Inelul de Rocadă.

"Reamintim tuturor participanților la trafic că bulevardul Siderurgiștilor este stradă cu prioritate față de străzile cu care se intersectează. Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită. Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare", transmite administraţia locală.

Primăria le mulțumeşte pentru înțelegere gălățenilor din zonă și participanților la trafic.

Citit 4567 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Aprilie 2021 00:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.