Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
2 comentarii

"Persoana de la interiorul 798 nu este disponibil (sic!). După semnalul sonor, lăsaţi mesajul dumneavoastră. După terminarea mesajului, închideţi telefonul sau apăsaţi tasta diez". Este ceea ce am auzit la fiecare dintre cele patru apeluri iniţiate marţi, 20 aprilie 2021, la numărul de telefon 0236.307.798. Este numărul pe care Primăria l-a pus la dispoziţia cetăţenilor care cer informaţii referitoare la proiectul Regulamentului de atribuire a locurilor de parcare din parcările de reședință din municipiul Galați.
Documentul se află în dezbatere publică până pe 25 aprilie 2021, iar municipalitatea a precizat clar atât în comunicatul transmis presei, cât şi în anunţul de pe portalul său: "Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie la numărul de telefon: 0236-307-798".
Un număr la care, după cum ne-a semnalat un gălăţean, nu răspunde nimeni: "Sunt un cetăţean al municipiului Galaţi, plătitor de taxe şi impozite. Am citit articolul privind regulamentul de atribuire a locurilor de parcare. Toate bune şi frumoase, dar la telefonul menţionat am sunat de dimineaţă, de la ora 9,00, şi mereu este ocupat. Este o bătaie de joc la adresa plătitorilor de taxe si impozite. Din sursele mele, am aflat că telefonul a fost aranjat pentru ca angajaţii Primăriei să nu răspundă şi să dea informaţiile necesare", ne-a reclamat gălăţeanul.

Citit 1369 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Aprilie 2021 11:47

2 comentarii

 • postat de ICS Vineri, 23 Aprilie 2021 14:12 5.13.143.*** Link la comentariu
  0
  2

  Da, desigur, ar fi trebuit inventariate si marcate.

  Dar Gospodarire urbana are alte treburi, mai exact sa taie orice creanga din orice copac/arbust, sa se usuce in regula ca apoi sa poata fi taiat. Stau oamenii aia cu betonul si nu au unde sa il puna.

  Raportează
 • postat de mirel Miercuri, 21 Aprilie 2021 18:01 136.255.134.*** Link la comentariu
  0
  12

  Cum poate fi gandit si dezbatut un Regulament de atribuire a locurilor de parcare rezidentiale din oras daca ele nu sunt inventariate, marcate, numerotate ? Inventarierea si marcarea tuturor locurilor de parcare din cartiere, cred ca era promisa in primul mandat al primarului ?!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro