Numărul de telefon la care nu răspunde nimeni din Primăria Galaţi

Numărul de telefon la care nu răspunde nimeni din Primăria Galaţi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

"Persoana de la interiorul 798 nu este disponibil (sic!). După semnalul sonor, lăsaţi mesajul dumneavoastră. După terminarea mesajului, închideţi telefonul sau apăsaţi tasta diez". Este ceea ce am auzit la fiecare dintre cele patru apeluri iniţiate marţi, 20 aprilie 2021, la numărul de telefon 0236.307.798. Este numărul pe care Primăria l-a pus la dispoziţia cetăţenilor care cer informaţii referitoare la proiectul Regulamentului de atribuire a locurilor de parcare din parcările de reședință din municipiul Galați.

Documentul se află în dezbatere publică până pe 25 aprilie 2021, iar municipalitatea a precizat clar atât în comunicatul transmis presei, cât şi în anunţul de pe portalul său: "Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie la numărul de telefon: 0236-307-798".

Un număr la care, după cum ne-a semnalat un gălăţean, nu răspunde nimeni: "Sunt un cetăţean al municipiului Galaţi, plătitor de taxe şi impozite. Am citit articolul privind regulamentul de atribuire a locurilor de parcare. Toate bune şi frumoase, dar la telefonul menţionat am sunat de dimineaţă, de la ora 9,00, şi mereu este ocupat. Este o bătaie de joc la adresa plătitorilor de taxe si impozite. Din sursele mele, am aflat că telefonul a fost aranjat pentru ca angajaţii Primăriei să nu răspundă şi să dea informaţiile necesare", ne-a reclamat gălăţeanul.

Citit 2148 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Aprilie 2021 11:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.