Viceprimarul se exprimă pe blog

Viceprimarul se exprimă pe blog
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Doamna… Mircea Cristea, în UE *

Viceprimarul Mircea Răzvan Cristea a anunţat presa că şi-a deschis un blog personal. 

Nostalgic după vremurile de după 1990 când mai scria pe la ziare, deci se exprima direct şi nu era preluat fragmentar de alţii, politicianul vrea acum să-şi noteze impresii, să aibă reacţii şi să primească răspunsuri pe net.

„Este o formă, în momentul de faţă, de a participa la ceea ce înseamnă dezbaterea în spaţiul public”, a declarat viceprimarul ziariştilor.

El a observat şi că intrările pe varianta electronică a presei scrise sunt, în unele cazuri, mai numeroase decât tirajul tipărit.

Un foarte mare avantaj este cel al reacţiei în timp real, mai observă vicele, care reacţionează însă, declarat, numai până la ora 1 din noapte, oră după care a observat că intră cei care n-au ce face ziua…

Numai subiectele spectaculoase sunt preluate din conferinţele de presă şi statutul de politician local nu îl face interesant pentru comentarii la adresa politicilor guvernului, de exemplu, astfel că blogul îi dă acum posibilitatea şi dreptul să se exprime, a mai spus Cristea, care apare pe www.cristeamircea.blogspot.com. 

Liberalul a mai precizat că a fost nevoit să compună astfel adresa blogului, adică punând numele înaintea prenumelui, deoarece există deja pe internet alt… Mircea Cristea, numele unui important liceu din Braşov, foarte activ electronic…

Apropo de nume, ca detaliu amuzant, viceprimarul ne-a mai spus că la conferinţele din străinătate scrie pe formulare „domnul” înainte de nume, pentru că în UE numele său pare feminin şi se trezeşte adesea că pe ecusonul său scrie… „doamna Mircea Cristea”.

O altă soluţie este folosirea prenumelui Răzvan, mai bărbătesc.

Pentru început, vicele şi-a postat o fotografie care să-l mulţumească, deasupra căreia scrie: “poza fără cearcăne”, desigur, aluzie la cearcănele surprinse de fotoreporteri.

Numele blogului : „Jurnal de centru-dreapta şi periferie”.

Citit 855 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.