Claudiu Brînzan: „Primarul Vasile Dodu calcă pe cadavre”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PSD este în continuare nemulţumit şi revoltat de situaţia de la Cudalbi, au atât mai mult cu cât aceasta trenează de un an.

”Primarul comunei Cudalbi dovedeşte din nou că este gata să calce pe cadavre pentru propriul interes. Faptul că s-a ajuns la dizolvarea consiliului local din Cudalbi nu mă surprinde, acest lucru l-am preconizat încă de anul trecut”.

„Pe primarul PDL îl doare în cot de interesul general al locuitorilor comunei, câtă vreme nu coincide cu interesul său personal”.

„Anul trecut, din acelaşi motiv care a condus la dizolvarea consiliului local Cudalbi de acum, a lăsat comuna fără buget de venituri şi cheltuieli, nepăsându-i de faptul că sute de familii rămâneau fără salarii”.

„În acea perioadă ocupam funcţia de prefect şi am încercat să negociez cu primarul din Cudalbi, să-l fac să înţeleagă că soluţia aleasă de el este contrară intereselor locuitorilor comunei”.

„Nu am găsit cale de înţelegere şi a fost nevoie să aplic o soluţie de urgenţă pentru ca să rezolvam aceasta problemă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, Claudiu Brînzan.

Cine seamănă vânt culege furtună

Purtătorul de cuvânt al PSD trage semnalul de alarmă că acela care seamănă vânt culege furtună!

„Să vedem cu ce bani se vor organiza alegeri la Cudalbi în această perioadă de criză şi, mai ales, câţi dintre locuitorii comunei vor mai vota PDL-ul, având în vedere lipsa de consideraţie şi bătaia de joc la care sunt supuşi de primarul PDL”, a mai adăugat Claudiu Brînzan.

Citit 2327 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.