Când se deschide Plaja "Dunărea" şi cât va costa intrarea

Când se deschide Plaja "Dunărea" şi cât va costa intrarea
Evaluaţi acest articol
(32 voturi)

Copiii în vârstă de până la şapte ani, însoţiţi de un adult, vor avea acces gratuit la aquaparkul de la Plaja "Dunărea". Aşa au decis aleşii locali, în urma unui amendament depus de grupul PNL şi acceptat de primarul Ionuţ Pucheanu. Proiectul iniţial prevedea accesul gratuit doar pentru copiii mai mici de trei ani. Finalizarea lucrărilor la zona de agrement depinde de vreme.

Pentru accesul în aquapark, adulţii vor plăti 50 de lei de persoană, de vineri până duminică, şi 35 de lei de persoană, de luni până joi. Copiii între şapte şi 14 ani vor fi taxaţi cu 25 de lei de persoană, de vineri până duminică, şi cu 20 de lei, de luni până joi. Tarifele pentru cei care vor să intre doar pe plaja de nisip sunt: 15 lei de persoană, de luni până joi, şi 20 de lei de persoană, de vineri până duminică, în cazul adulţilor. Copiii între şapte şi 14 ani vor plăti 10 lei de persoană, indiferent de zi.

În opinia primarului Ionuţ Pucheanu, aceste tarife sunt rezonabile: "Şi dacă era gratuită intrarea, cu siguranţă ar fi persoane care ar sesiza că puteam să le dăm şi o bere pentru că ne-au făcut onoarea de a se îmbăia în piscinele abia amenajate. Cei care vin doar la plajă au exact aceleaşi facilităţi, însemnând duşuri, cabine de schimb, vestiare, acces la beach bar şi la food court".

Întrebat când se va deschide zona de agrement, primarul a răspuns că depinde de vreme: "Termenul era 1 iulie. De trei săptămâni, plouă o dată la două-trei zile şi nu prea putem face nimic. Unul dintre bazine e finalizat, al doilea nu, pentru că a venit perioada asta. Dacă nu va mai ploua, mai avem nevoie, cel mai probabil, de două-trei săptămâni pentru a finaliza lucrările".

Citit 26158 ori Ultima modificare Luni, 28 Iunie 2021 01:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.