Când se deschide Plaja "Dunărea" şi cât va costa intrarea

Când se deschide Plaja "Dunărea" şi cât va costa intrarea
Evaluaţi acest articol
(30 voturi)

Copiii în vârstă de până la şapte ani, însoţiţi de un adult, vor avea acces gratuit la aquaparkul de la Plaja "Dunărea". Aşa au decis aleşii locali, în urma unui amendament depus de grupul PNL şi acceptat de primarul Ionuţ Pucheanu. Proiectul iniţial prevedea accesul gratuit doar pentru copiii mai mici de trei ani. Finalizarea lucrărilor la zona de agrement depinde de vreme.

Pentru accesul în aquapark, adulţii vor plăti 50 de lei de persoană, de vineri până duminică, şi 35 de lei de persoană, de luni până joi. Copiii între şapte şi 14 ani vor fi taxaţi cu 25 de lei de persoană, de vineri până duminică, şi cu 20 de lei, de luni până joi. Tarifele pentru cei care vor să intre doar pe plaja de nisip sunt: 15 lei de persoană, de luni până joi, şi 20 de lei de persoană, de vineri până duminică, în cazul adulţilor. Copiii între şapte şi 14 ani vor plăti 10 lei de persoană, indiferent de zi.
În opinia primarului Ionuţ Pucheanu, aceste tarife sunt rezonabile: "Şi dacă era gratuită intrarea, cu siguranţă ar fi persoane care ar sesiza că puteam să le dăm şi o bere pentru că ne-au făcut onoarea de a se îmbăia în piscinele abia amenajate. Cei care vin doar la plajă au exact aceleaşi facilităţi, însemnând duşuri, cabine de schimb, vestiare, acces la beach bar şi la food court".
Întrebat când se va deschide zona de agrement, primarul a răspuns că depinde de vreme: "Termenul era 1 iulie. De trei săptămâni, plouă o dată la două-trei zile şi nu prea putem face nimic. Unul dintre bazine e finalizat, al doilea nu, pentru că a venit perioada asta. Dacă nu va mai ploua, mai avem nevoie, cel mai probabil, de două-trei săptămâni pentru a finaliza lucrările".

Citit 23745 ori Ultima modificare Luni, 28 Iunie 2021 01:13

8 comentarii

 • postat de anonim
  Luni, 19 Iulie 2021 11:35
  5.13.221.***
  Voi vreti sa intrati gratis in locurile astea ? Adica sa fim seriosi. Trotinetele abia aduse in oras sunt deja facute praf pentru ca nu exista nimic sa le apere. Daca era un pret foarte mic romanul s-ar fi dus si si-ar fi batut joc, asa cum se intampla de fiecare data. Primaria face praf trotinetele ? Primaria arunca gunoaie pe jos? Primaria face acest oras "mizer" ? Primaria deterioreaza zonele publice? Dupa toate astea mai aveti si pretentii sa fie ieftin. Plaja asta este un "privilegiu" nu un "drept".
  Si oamenii care se plang de zonele cu micro 17 si hale si chestii. Despre asta este subiectul postarii ? Nu.
  2
  8
  Raportează
 • postat de comunismul
  Duminică, 18 Iulie 2021 15:34
  5.13.139.***
  va fi scump oricum! ca deh banul vorbeste in ziua de astazi! gratis nu se poate! si nici pret mai mic!
  3
  0
  Raportează
 • postat de Alexutz
  Luni, 28 Iunie 2021 10:09
  5.2.205.***
  Noroc cu ploaia asta ca sa bagati asta ca scuza....ca la cum arata lucrurile acolo sigur nu era gata la 1 iulie pentru deschidere. :)))))
  Sa speram ca nu mai ploua ca altfel la anul deschideti.
  0
  4
  Raportează
 • postat de George
  Duminică, 27 Iunie 2021 10:27
  89.136.76.***
  @ CARANTINA TOTALA: AI DREPTATE asa ar trebui doar vaccinatii sa aiba acces cine-i cocalar antivaxer sa mearga la balta
  6
  4
  Raportează
 • postat de George
  Duminică, 27 Iunie 2021 10:25
  89.136.76.***
  Pentru anonimuyl idiot care i-a raspunslui carantina totala: ESTI UN MARE BOU ANTIVAXERU (...)
  1
  6
  Raportează
 • postat de Vica de pe 11 Siret
  Sâmbătă, 26 Iunie 2021 11:24
  95.76.2.***
  Plaja ca plaja, poate la anul o sa avem acces, ca pana o sa definitveze constructia, vara trece cu al ei sezon de scaldat, dar ce te faci ca in micro 17 au fost construite halele noi piete care stau cu lacat pe usi, folosind tot tarabele ruginite si insalubre!?

  Sigur, ambele obiective, sunt necesare galatenilor, dar nu inteleg, construiesti o piata noua si o tii incuiata!

  Rasu, plansu in ambele cazuri!
  0
  3
  Raportează
 • postat de #Carantina totală
  Sâmbătă, 26 Iunie 2021 10:50
  93.122.248.***
  De ce nu te încui în casă? Pune-ți si două măști pe figură și vaccinează-te de zece ori ! Sau ești ironic ?
  4
  3
  Raportează
 • postat de Carantina totala
  Sâmbătă, 26 Iunie 2021 02:55
  77.111.247.***
  Pastrati distantarea sociala !!!
  Purtati masca (chiar si in apa, pentru ca este tot domeniul public) !!!
  Accesul interzis persoanelor fara documente de vaccinare !!!
  Respectati indicatiile expertilor si specialistilor si ale presedintelui tarii si primului ministru, referitoare la stavilirea bolilor contagioase !!!
  Virusul nu a disparut, pandemia este in plina raspandire, tulpinile au suferit mutatii si si-au marit viteza de raspandire si agresivitatea !!!
  Incepand cu 1 septembrie 2021 urmeaza valul 4 si stare de urgenta totala pentru stavilirea tulpinii COVID Δ 1 !!!
  DSP si ISU si Jandarmeria si Politia trebuie sa impuna cu fermitate si duritate toate masurile legale si sa sanctioneze aspru (cu amenzi) pe toti cei care nu inteleg ca trebuie sa se supuna conducerii actuale a Romaniei, in legatura cu restrangerea drepturilor cetatenesti in vederea gestionarii infectiei cu SARS Cov-2 !!!
  27
  24
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.