Gălățenii, interesați de spațiul ocupat de UNPR
Foto: Anca Melinte

Gălățenii, interesați de spațiul ocupat de UNPR
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

„Spațiul situat în strada Domnească nr. 142, bloc B, parter, este înregistrat în patrimoniul privat al municipiului Galați. Este închiriat Partidului Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR) - Organizația Județeană Galați, în baza unui contract cu valabilitate până la data de 13 iunie 2021. Până la data predării către municipalitate, Primăria nu poate dispune de acest spațiu”, ne comunica, la finele anului trecut, la solicitarea noastră, Biroul de presă al administrației locale.

Data de 13 iunie 2021 a trecut demult, dar spațiul din zona Campusului Studențesc nu a fost eliberat. Cel puțin așa se poate vedea din exterior, unde sigla decolorată a UNPR și jaluzelele trase ar putea duce la concluzia că nu se desfășoară cine știe ce activități politice înăuntru. Mai ales că progresiștii au cam dispărut de pe eșichierul politic și nici nu au mai candidat la ultimele alegeri.

Tocmai de aceea, mai mulți cititori ne-au scris întrebându-ne de ce nu a fost eliberat, pentru că sunt interesați de închirierea lui. Așteptăm ca autoritățile să își amintească de acest spațiu generos și ofertant și să ia măsurile necesare pentru eliberarea lui și închirierea către cei interesați.

Citit 3681 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 August 2021 13:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.