NOTĂ. Primarul Galaţiului, la un an din al doilea mandat

NOTĂ. Primarul Galaţiului, la un an din al doilea mandat
Evaluaţi acest articol
(602 voturi)

Nu mai puţin de 7,5 - 8, aceasta este nota pe care primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, şi-a acordat-o după primul an din acest mandat, la Interviurile Reperul Tv: „Cred că, dacă aş fi un simplu cetăţean, 7,5 - 8. Şi doar pentru că n-am avut destui bani!”, a precizat edilul-şef.

Reamintim şi nota cu care tot primarul Pucheanu şi-a evaluat cei patru ani de mandat: „8,5… hai 8,6”.

Importantă este, însă, nota pe care i-o acordă gălăţenii, ei fiind beneficiarii administraţiei locale conduse de Ionuţ Pucheanu.

Politicianul a mai spus că îşi doreşte şi un al treilea mandat, iar acum şi-a nuanţat declaraţiile: „Când voi crede că nu mai pot aduce niciun fel de plus valoare, împreună cu colegii, cel mai probabil mă retrag cu totul. Înainte să fie poliţist, tata a fost maistru sudor. Şi de fiecare dată, atunci când plecam la mare, treceam pe podul de la Vadul Oii, la care el sudase în tinereţea lui, şi vorbea cu atâta mândrie despre asta. Acelaşi lucru vreau şi eu să fac! Vreau ca atunci când copilul, nepotul meu vor călca, să aibă mândria: «Uite, asta a fost făcută de tata. Aici a pus un strop de sudoare, de nervi, de energie»".

Citit 6701 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Septembrie 2021 19:55

24 comentarii

 • postat de cetatean
  Luni, 04 Octombrie 2021 13:17
  136.255.148.***
  Ce mizerabil..... Individul sau individa cu nota 9,80 , il (o)rog sa mearga cu autobuzul, sa vada ce conditii sunt, sa mearga pe jos sa vada ce mizerie este in oras, sa cerceteze putin lucrarile care s au finalizat cum arata, sa solicite ceva de la primarie sa vada in cat termen primeste, sa aiba un mort sa vada cum si cand il ingroapa ... de genul acesta sunt mii de aspecte. dar acest individ nu o sa faca asta pentru ca ori este pupator de c......., ori angajat al primariei, ori i s-a oferit un contract pe banii publici.... ori psihopat.
  1
  14
  Raportează
 • postat de Premium
  Luni, 04 Octombrie 2021 06:42
  5.102.21.***
  @cetatean nota i-o dăm noi primarului la vot. Și i-am dat 9,80 cu felicitări, primul din clasa. Că mulți se plâng acum anonimi pe aici este egal cu 0. Chiar pot să spun că Pucheanu are dreptul să fie arogant că tot l-am premiat. El, primarul, și-a dat nota pe baza notei de la vot. El ce să mai înțeleagă, vreți să fie un umil? Întâi uitați-vă la voi, în sufletele voastre, la ce faceți, după care în jurul vostru și adresați-vă întrebarea filozofică dacă sunteți un om bun. La vot v-ați dus? Să nu spuneți că nu am avut alternative că la ultimele alegeri chiar au fost.....dar mulți nu au fost la vot, chiar și o parte din nemulțumiții care postează aici pe site.
  18
  3
  Raportează
 • postat de daniel
  Luni, 04 Octombrie 2021 01:37
  41.58.234.***
  Pana la sfarsitul mandatului,Pucheanu isi va da intre 9,5 si 10. Atata modestie n-am mai mai vazut de la Dragnea incoace. Nu te vrem perfect domnu' primar,dar ai la dispozitie tot iti trebuie legal si financiar. O vizita in Cluj,Arad sau Timisoara,si ai intelege la ce ma refer. Romania tara europeana,dar multe din orase tot la stadiul de anii '90 au ramas. Sa ai fonduri europene,si sa nu creezi locuri de munca, arata cat de mult se implica intreaga administratie locala. Din partea mea un calificativ "slabut".
  2
  16
  Raportează
 • postat de Consilier local
  Duminică, 03 Octombrie 2021 10:34
  5.13.153.***
  Sunt curios ce ,, fumează".. după câte se vede e marfă bună.. Cred că e din aceiași marfă din care ,,trage" și Câțu..(deși e din opoziție)..că prea le văd ,,roz" pe toate...
  4
  21
  Raportează
 • postat de Zero investitori = Nota 0
  Duminică, 03 Octombrie 2021 09:16
  93.122.249.***
  Dupa cati investitori ai adus in oras nu meriti nici macar nota 1 , sunt comune in Romania care au parc industrial si la noi nimic . Deci nota 0 . Cu 2 borduri si un asfalt de proasta calitate doar pe cei naivi ii poti pacali ...
  5
  31
  Raportează
 • postat de Nicu
  Sâmbătă, 02 Octombrie 2021 14:08
  5.13.146.***
  Ce camasa NESIFONATA are ! Sigur este de matase pentru ca daca era din bumbac era SIFONATA RAU la cat spune ca munceste.
  4
  27
  Raportează
 • postat de un cetateam onest platitor de taxe
  Vineri, 01 Octombrie 2021 20:09
  5.14.159.***
  Buna seara de ati scos traseul nr 18, 22 vi se par ca nu sunt rentabile. Toate traseele de autobuze circula haotic. De ce nu ati pus in fiecare statie de autobuz TVM pentru eliberare de bilete de calatorie.Trasrul nr 11 ati suplimentst ca este pentru pensionarii care va voteaza isr noi mumcitorii stam in statii cate 20 minute.
  8
  20
  Raportează
 • postat de Taran si eu
  Vineri, 01 Octombrie 2021 16:38
  82.79.132.***
  ubsd-ule...din cate se vede aici dar si din comentariile tale la alte articole in care subiectul este PSD-ul sau primarul ai un limbaj ofensator si jignesti gratuit fara ca macar ceilalti sa faca acelasi lucru.
  Faptul ca esti un adulator al celor mentionati nu iti da dreptul sa fii vulgar.Nu esti detinatorul adevarului absolut si nu vad de ce nu ar putea si alte persoane sa isi exprime parerea.

  As putea sa te porcesc cum faci dar as pierde pentru ca m-as cobora la nivelul tau,acolo unde esti campion.
  Cand esti mort nu simti nimic,doar ceilalti sunt indurerati..La fel si cand esti prost..
  12
  22
  Raportează
 • postat de Laur
  Vineri, 01 Octombrie 2021 08:13
  109.79.22.***
  Cosmetizarea orașului acolo unde se face, modernizarea lui(dealtfel necesară) sau cum vreți să o numiti nu are nici o valoare fără investițiile necesare în domeniul economiei locale. Fără locuri de munca nu avem un viitor pentru următoarele generații,nu avem unde ne duce copiii, doar către alte orașe fie ele și europene. Aici ne doare. Cine și cum ne-au adus în halul ăsta ,putem discuta ani întregi și cred că nu vom ajunge la un consens atât timp cât unii privesc doar dintr un punct de vedere și acela pe un termen scurt.Pe mocangeala și ciupeala. A,și proslăvirea idioată a unor personaje de către alții ce probabil țin o bila mozaicată la colț de cinste langa iconița din casă .
  8
  36
  Raportează
 • postat de UBSD - Un babuin sedat, debusolat!
  Vineri, 01 Octombrie 2021 07:30
  95.76.1.***
  Iar ti s-a rupt creanga din copac si te-ai lovit la cap?
  12
  30
  Raportează
 • postat de Pacat de acest oras
  Joi, 30 Septembrie 2021 22:01
  62.231.94.***
  Lauda de sine este ultima solutie pentru actualul primar. La cat de rapid se dezvolta orasul, la cate investitii se fac an de an si la cate angajari se fac, primarul va avea mandate fara numar. Lasand gluma la o parte administratiile din ultimii 30 de ani au adus orasul in acest stadiu: 0 investitii, tinerii pleaca cat mai repede dupa terminarea studiilor, orasul arata jalnic in comparatie cu orasele din vestul tarii. Cel mai grav este ca nu avem nici o sansa sa schimbam traseul, in alti 30 de ani orasul va fi unul de talie medie cel mult cu maxim 150000 de locuitori, 0 investitii, 0 sanse de transformare a orasului.
  10
  49
  Raportează
 • postat de cetățean
  Joi, 30 Septembrie 2021 16:53
  5.13.159.***
  D-le Primar,lăsați cetățenii să vă noteze performanțele, cetățani care v-ar dori în mijlocul lor din când în când ca să vă spună păsul și doleanțele ,dar se pare că nu va văzut nimeni nici în primul mandat și nici până în prezent decât în mod oficial în prezența doar a stafului sau pe la televiziuni la care ați fost chemat.
  Cât despre performanțe ce să vorbim,uitați cum trec anii și promisiunile nici acum nu sunt rezolvate,vedeți istoricul faimosului drum de peste șase sute de metri din curtea poliției de frontieră,vedeți edificiul din str. Coșbuc care arată de parcă am fi în Siria în plin război și nu e singurul,vedeți cum arată însă-și str Coșbuc ,Domnească ș.a. în totalitatea lor,parcă am merge din groapă-n groapă indiferent de banda de circulație,
  Subțiați aparatul bugetat cât și compartimentele administrative ,iar funcțiile oferițile prin concurs nu prin cumetrii ,nu politic ca să aveți performanțe,și faceți ceva în dreptul investițiilor ,a locurilor de muncă încât tinerii să nu mai slujească pe meleaguri străine,să performeze în orașul în care s-a născut,a învățat și-a trăit o bună bucată de vreme.
  10
  38
  Raportează
 • Joi, 30 Septembrie 2021 13:04
  78.96.83.***
  Postaci idioți de "driapta" peste tot... O cireadă de neterminați încă de dinainte de naștere, care nu fac nimic util societății din care fac parte și care ar fi în stare s-o vândă și pe mă-sa numai să primească acei 5 Lei de la șefii troglodiți din pnl și usr-+! Faceți un mumu și valea în mucurești!

  Dați note de 1 stea și comentați aiurea cât vreți, că oricum tot PSD câștigă în 2024, cu un scor și mai zdrobitor!
  63
  12
  Raportează
 • postat de Vrem APĂ CALDĂ!
  Joi, 30 Septembrie 2021 12:31
  81.12.149.***
  Eu îi dau nota 1 (unu), cu indulgenţă, pentru că a distrus Sistemul Centralizat de Încălzire al oraşului, fără să pună ceva în loc! I-a prostit pe oameni să-şi pună CT pe gaz, iar acolo unde s-au construit acele Microcentrale de zonă nu se produce decât încălzire 4 luni pe an, fără APĂ CALDĂ! Halal investiţii eficiente!
  În continuare ne spălăm la LIGHEAN şi "îi umplem frigiderul" d-lui Primar!
  15
  33
  Raportează
 • postat de ADYtza74
  Joi, 30 Septembrie 2021 11:14
  62.231.94.***
  Cum s-o fi recalificat sau ce i-l recomanda pe maistrul sudor sa devina militian ? Asta unu la mana si doi ca maistru nu a sudat el nimic. Doar numara sudorii si electrozii ,cum si fiul urmareste lucrarile din oras direct din birou. Dupa cum se misca dalele pe trotuarele noi de pe Siderurgistilor ,e in pericol si podul de la Vadu Oii? Nota pentru primar e de trecere ,dar doar 5.
  9
  33
  Raportează
 • postat de manex
  Joi, 30 Septembrie 2021 09:21
  5.13.202.***
  Cam prea putin sever cu el insusi, primarul. Eu nu ii dau mai mult de 5,5-6, asta e cea mai mare nota data de mine unui primar. Ar trebui sa fie foarte multumit. Ceilalti nu au trecut de 4. Partea cu dezvoltarea economica, cu atragerea de investitori mari in oras, este cea mai ignorata... Nu trebuie sa ne axam doar pe impactul vizual, ci si pe cel care intra in buzunare. Probabil vor fi comentarii, dar daca nu ne ridicam pretentiile, nu ne vom ridica nici standardul de viata.
  13
  26
  Raportează
 • postat de caddy
  Joi, 30 Septembrie 2021 08:51
  89.238.225.***
  Mare adevar zis de domnii de mai jos, legat de primar, este modest in legatura cu nota, dar noi ii dam nota 20!
  54
  16
  Raportează
 • postat de Anti-progresisti
  Joi, 30 Septembrie 2021 01:54
  77.111.247.***
  Nota 9.
  Inca un mandat!
  69
  15
  Raportează
 • postat de ro
  Joi, 30 Septembrie 2021 00:24
  5.13.162.***
  Sa compari munca unui sudor ajuns militian cu "munca" unui primar care dispune de fonduri publice fara sa dea socoteala este doar o dovada de lipsa de caracter....
  20
  51
  Raportează
 • postat de DAS
  Miercuri, 29 Septembrie 2021 22:52
  89.137.225.***
  Cea mai mare greseala pe care a facut-o primarul a fost sa puna parcari cu plata in cartiere unde parcheaza tot omul dupa ce vine de la munca.
  E cea mai mare greseala si asta il va costa foarte mult pentru ca nu va mai fi primar. Daca se desteapta si pana atunci elimina aceasta aberatie va mai avea un mandat. Trebuie facute locuri de parcare in tot orasul si trebuie darmate toate garajele si dughenele. Eliminati parcarile cu plata si toata lumea va avea loc de parcare. In toate orasele din Romania este parcare cu plata in zona magazinelor sau in centru de luni pana vineri iar la noi in Galati este si sambata. Asa ceva nu am mai intalnit.
  26
  41
  Raportează
 • postat de Nicu
  Miercuri, 29 Septembrie 2021 21:23
  5.13.209.***
  Referitor “Amenajare arteră de legătură între B-dul Dunărea şi B-dul Marii Uniri, drumul prin curtea Poliţiei de Frontieră”, Viata Libera anunta in data de 26 ianuarie 2021, Vezi: “https://www.viata-libera.ro/politica-administratie/158481-amenajarea-drumului-prin-curtea-politiei-de-frontiera-s-a-scumpit”.
  “Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, prin act adiţional, a fost majorată valoarea contractului cu 154.785,45 lei fără TVA. Astfel, valoarea finală lucrării pe care trebuie să o execute Asocierea Constructa Mecanique - Obercons Comp a ajuns la 4.184.724,46 de lei fără TVA”.
  “Nu de alta, dar în decembrie 2020 a expirat prelungirea de şase luni acordată Primăriei de Guvernul pentru a executa această investiţie, iar municipalitatea s-ar putea trezi nevoită să restituie suprafaţa de 8.602 metri pătraţi pe care şoseaua ar trebui să o acopere”.
  “Optimistă, Primăria şi-a propus să realizeze drumul până la 31 mai 2021. Noua arteră, lungă de 620 de metri liniari, va asigura circulaţia între cartierele Dunărea şi Ţiglina, pe o distanţă mai scurtă cu circa patru kilometri faţă de cea actuală. Artera va purta numele sublocotenentului post mortem Ionuţ Cosmin Sandu, căzut în Afganistan şi decorat postum cu Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Cavaler pentru militari, cu însemn de război”. Este 29 setembrie 2021 si ….. ABSOLUT NIMIC.
  17
  50
  Raportează
 • postat de Nicu
  Miercuri, 29 Septembrie 2021 21:21
  5.13.209.***
  Oare mai apare CIVILIZAȚIA în Galați ? În multe alte orașe cum se poate și în Galați NU ? Bine înțeles că mai întâi ar trebui să se demoleze toate garajele și în așa fel să se creeze multe alte locuri de parcare. Dar numai să se vrea.
  De ex. în Țiglina 2 DE CE nu se demolează și să se amenajeze o superparcare poate chiar și etajată între blocurile M1, F1, B3, C13, C14, C15, E6 unde sunt aprox. 110 garaje ?
  Sau când se vor demola garajele din Micro 20 din spatele stației peco BKO, între blocurile A12A, A12B si H3 ?
  Și tot în Micro 20 în spatele blocului H3, domeniul public cuprins între garaje și blocul H3 a fost îngrădit și transformat în CURȚI PRIVATE de către unii proprietari cu “inițiativă” și “TRECERE” în Primaria Galați. Pentru că altfel nu se explică cum de rezista de cel putin 25 de ani.
  Sau interesele sunt prea MARI și sunt vizate numai parcări cu suprafață mai mare de teren ? Vezi:
  - Țiglina 1 zona Colegiului Național Mihail Kogălniceanu;
  - Țiglina 2 zonele blocului B2 și Colegiului Național Costache Negri;
  - Micro 18 zona Lidl;
  - M 19 zona Lic. Economic;
  - Mazapa 1 zona Complex Ancora;
  - Mazepa 2 zona Stirex.
  18
  37
  Raportează
 • postat de Ion
  Miercuri, 29 Septembrie 2021 20:09
  109.166.139.***
  Avem PRIMAR de nota 20!
  84
  37
  Raportează
 • postat de gynexx
  Miercuri, 29 Septembrie 2021 18:55
  95.76.32.***
  Nici peste 100 de ani nu ne vom putea lauda cu Galatiul, dupa cum arata si incotro se indreapta!
  39
  74
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.