NOTĂ. Primarul Galaţiului, la un an din al doilea mandat

NOTĂ. Primarul Galaţiului, la un an din al doilea mandat
Evaluaţi acest articol
(602 voturi)

Nu mai puţin de 7,5 - 8, aceasta este nota pe care primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, şi-a acordat-o după primul an din acest mandat, la Interviurile Reperul Tv: „Cred că, dacă aş fi un simplu cetăţean, 7,5 - 8. Şi doar pentru că n-am avut destui bani!”, a precizat edilul-şef.

Reamintim şi nota cu care tot primarul Pucheanu şi-a evaluat cei patru ani de mandat: „8,5… hai 8,6”.

Importantă este, însă, nota pe care i-o acordă gălăţenii, ei fiind beneficiarii administraţiei locale conduse de Ionuţ Pucheanu.

Politicianul a mai spus că îşi doreşte şi un al treilea mandat, iar acum şi-a nuanţat declaraţiile: „Când voi crede că nu mai pot aduce niciun fel de plus valoare, împreună cu colegii, cel mai probabil mă retrag cu totul. Înainte să fie poliţist, tata a fost maistru sudor. Şi de fiecare dată, atunci când plecam la mare, treceam pe podul de la Vadul Oii, la care el sudase în tinereţea lui, şi vorbea cu atâta mândrie despre asta. Acelaşi lucru vreau şi eu să fac! Vreau ca atunci când copilul, nepotul meu vor călca, să aibă mândria: «Uite, asta a fost făcută de tata. Aici a pus un strop de sudoare, de nervi, de energie»".

Citit 7626 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Septembrie 2021 19:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.