Vaccinarea la Sala Sporturilor vă poate lăsa fără bani! Vigilenţă extremă în parcare

Vaccinarea la Sala Sporturilor vă poate lăsa fără bani! Vigilenţă extremă în parcare
Evaluaţi acest articol
(39 voturi)

Nu imunizarea în sine vă scoate bani din buzunare, ci plata pentru deblocarea roților mașinii, în cazul în care preferați să mergeți cu autoturismul și nu plătiți parcarea.

În ultimele zile, mai mulți gălățeni care au mers pentru vaccin la centrul aflat în vecinătatea Spitalului de Urgență ne-au sesizat asupra faptului că agenții de parcare sunt extrem de prezenți și vigilenți la Sala Sporturilor. Parcarea, una publică cu plată, este luată cu asalt de oamenii care intră pentru câteva zeci de minute să își facă injecția și nu puține sunt cazurile în care șoferii sunt prinși în ofsaid. Mai cu seamă dacă nu sunt din oraș sau nu au ajuns acolo prea des și nu știu că trebuie să își scoată bon.

Așa a pățit joi, 21 octombrie, o femeie care a venit de la Cuza Vodă cu trei copii, să se vaccineze. Când a ieșit din centru, a avut surpriza să își găsească roata mașinii blocată. A trebuit să achite pe loc 200 de lei, toți banii pe care îi avea pentru copii, ca să poată pleca acasă. "Soția mea, pur și simplu, nu a știut că acolo e parcare cu plată. Noi suntem de la Cuza Vodă și ea e șofer începător. A fost atentă să se încadreze cum trebuie, să parcheze și cu trei copii, vă dați seama. Când a ieșit, m-a sunat și imediat au apărut doi angajați de la Gospodărire Urbană. Le-a plătit 200 de lei pe loc și i-au scos caracatița. Erau banii pentru dulciuri și mâncare pentru copii", ne-a spus Virgil Grigoraș, soțul șoferiței taxate.

Omul, la fel ca și alți pățiți, este extrem de indignat pentru faptul că tocmai la centrul de vaccinare, unde se dorește să ajungă tot mai multă lume, sunt astfel de practici. "Acum s-au găsit să facă bani. Aveau liste întregi cu persoane, probabil care nu plătiseră. Dar poate lumea nu are să plătească, mai sunt neatenți, care vin de pe la țară. Chiar nu se poate face o derogare pentru acea parcare, mai ales în perioada asta?", a conchis cetățeanul, ferm convins că data viitoare ori va alege alt centru de vaccinare, ori nu se va mai imuniza deloc.

Parcarea de la Sala Sporturilor a devenit, oficial, una cu plată în vara anului 2020, în baza unui contract de concesiune atribuit SC Gospodărire Urbană.

Citit 6206 ori Ultima modificare Duminică, 24 Octombrie 2021 20:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.