Victor Paul Dobre – reales preşedinte a patra oară la PNL Galaţi

Victor Paul Dobre – reales preşedinte a patra oară la PNL Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul Victor Paul Dobre a câştigat duminică cel de-al patrulea mandat consecutiv la cârma filialei judeţene a PNL Galaţi, pe care o conduce din 1998 încoace.

Alegerile pentru echipa care va ţine frâiele PNL în următorii patru ani au avut loc ieri, în cadrul Conferinţei Teritoriale a PNL Galaţi.

Sala Teatrului Muzical s-a umplut până la refuz cu cei 400 de delegaţi. La eveniment au fost prezenţi preşedintele PNL, Crin Antonescu, secretarul general al partidului, Radu Stroe şi vicepreşedintele zonal, Rareş Mănescu.

Crin Antonescu s-a declarat onorat de invitaţia la Conferinţa uneia dintre organizaţiile cele mai puternice din ţară – PNL Galaţi - şi alături de „unul dintre liderii foarte puternici de organizaţie şi de unul din liderii naţionali ai partidului, Victor Paul Dobre”.

Musafiri speciali la eveniment au fost deputatul PC Bogdan Ciucă şi liderul PC Galaţi Eugen Durbacă, precum şi viceprimarii PNG din Smârdan şi Vănători.

Victor Paul Dobre şi-a prezentat raportul de activitate în faţa sutelor de membri de partid, declarând că mandatul său a fost unul dificil, cu nu mai puţin de cinci încercări electorale.

Dobre a apreciat guvernarea liberală, creşterea constantă a PNL de la alegerile europarlamentare la cele locale şi generale, dar mai ales faptul că organizaţia a fost una puternică, stabilă şi care şi-a făcut datoria.

Laurenţiu Pandelescu, cel care la alegerile pentru şefia organizaţiei municipale a renunţat la candidatură, oferindu-şi voturile şi susţinerea lui Cristian Istrate, a fost singurul contracandidat al lui Dobre.

Nu mai puţin de 46 liberali s-au înfruntat pentru cele 28 de locuri ale Biroului Politic Teritorial al PNL.

Dobre şi-a adjudecat şefia filialei detaşat şi fără emoţii, iar ţelul său este câştigarea de către PNL a alegerilor locale la Galaţi şi Tecuci: „Obiectivul meu nu mai este intrarea în al doilea tur al alegerilor locale, ci câştigarea Primăriilor Galaţi şi Tecuci”.

Citit 1293 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.