Noi precizări privind atribuirea locurilor de parcare rezidenţiale

Noi precizări privind atribuirea locurilor de parcare rezidenţiale
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Primăria Galaţi a transmis noi precizări privind atribuirea locurilor de parcare rezidențiale: "procedura se face doar după finalizarea marcării și inscripționării, în etape, pentru fiecare zonă în parte. Precizăm că, potrivit regulamentului aprobat de Consiliul Local prin HCL 337/24.06.2021, nu se pot primi dosare pentru atribuirea unor locuri de parcare aflate în afara zonelor indicate. În plus, nu se vor accepta cererile depuse în afara perioadei anunțate pentru fiecare parcare de reședință în parte", transmite administraţia locală.

Conform Primăriei, anunțarea deschiderii procedurilor de atribuire se face prin afișare la intrare în imobilele care sunt arondate parcării de reședință, prin publicare în mass-media și pe site-ul www.primariagalati.ro. Solicitările trebuie să respecte prevederile regulamentului, ce poate fi consultat la adresa https://bit.ly/3kj4Icd.

Cererile de contestație nu pot avea ca obiect completarea dosarului depus inițial, procedura completării nefiind prevăzută în regulament.

Citit 4979 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Noiembrie 2021 00:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.