Poveste de Crăciun şi focuri de artificii de Revelion. Contract de 400.000 de lei fără TVA

Poveste de Crăciun şi focuri de artificii de Revelion. Contract de 400.000 de lei fără TVA
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Pentru focuri de artificii în trei locuri din oraş, de Revelion 2022, grupuri de colindători şi care alegorice reprezentând Sania lui Moş Crăciun, care să străbată cartierele împărţind dulciuri şi jucării copiilor, Primăria municipiului Galaţi a lansat o achiziţie publică. Valoarea estimată a contractului pentru "servicii de organizare a sărbătorilor locale de iarnă în perioada 21-31 decembrie 2021" este de 400.000 de lei fără TVA, ofertele sunt aşteptate până pe 10 decembrie, iar criteriul de atribuire este "preţul cel mai scăzut".

Potrivit caietului de sarcini al achiziţiei publice, Primăria Galaţi îşi doreşte un eveniment care să deschidă sezonul sărbătorilor de iarnă: spectacole artistice, Sania lui Moş Crăciun, personaje de poveste şi focuri de artificii.

Sub titulatura "Poveste de Crăciun", municipalitatea îşi doreşte, în primul rând, sonorizare ambientală în şapte pieţe sau parcuri din oraş, în perioada 21-31 decembrie. Organizatorul va trebui să asigure nu numai echipamentul, ci şi fundalul muzical specific sărbătorilor de iarnă.

În perioada 22-27 decembrie, în intervalul orar 17,00-20,00, grupuri de colindători ar urma să ofere spectacole în diferite cartiere sau zone din municipiu.

Trei care alegorice, decorate cu instalaţii luminoase, reprezentând Sania lui Moş Crăciun, vor ajunge prin toate cartierele oraşului, în perioada 21-24 decembrie, în intervalul orar 17,00-20,00. În fiecare sanie, personajul principal va fi Moş Crăciun, însoţit de ajutoarele sale - spiriduşi şi crăciuniţe, alături de doi-trei interpreţi vocali, care vor cânta colinde. Spiriduşii din cele trei care alegorice le vor oferi copiilor întâlniţi pe drum pachete cu dulciuri şi jucării de pluş.

Trei autobuze şi un tramvai vor fi împodobite, interior - exterior, cu decoraţiuni de iarnă, inclusiv instalaţii luminoase şi vor circula în perioada 21-31 decembrie 2021.

Pe 31 decembrie, de Revelion, Primăria îşi doreşte trei focuri de artificii, în intervalul 00,00-00,15, în trei zone reprezentative din oraş. Spectacolele pirotehnice vor fi sincronizate cu muzică asigurată de DJ şi vor dura şase minute în două dintre zone şi zece minute în cea de-a treia.

Reamintim că Primăria a încercat să organizeze focuri de artificii şi la Revelionul din 2021, dar nu a primit aviz.

Citit 5012 ori Ultima modificare Joi, 09 Decembrie 2021 11:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.