La început de iarnă, intervenții pe DJ 242A

La început de iarnă, intervenții pe DJ 242A
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Condițiile meteo favorabile de la începutul lunii au permis turnarea primului strat de asfalt pe drumul de la Gănești, în cadrul unei investiții cu bani europeni pe DJ 242A, pe ruta DN 24D – Rădeşti – Cruceanu – Bereşti – Bereşti-Meria – Slivna – Găneşti.

”Este pentru prima oară în ultimele decenii când se intervine major pe acest important drum din nordul județului”, conform precizărilor președintelui Consiliului Județean Galați, Costel Fotea.

Partea carosabilă a fost deja lărgită la 6,5 metri, s-au amenajat rigole carosabile, a fost modernizat podul de la intersecția cu DN 26, s-au reabilitat podețe și s-au construit ziduri de sprijin pentru stabilizarea terenului. În funcție de evoluția vremii, constructorul se pregătește pentru a turna un prim strat de asfalt și pe anumite porțiuni de drum de la Lungești și Roșcani, acolo unde se intervine cu lucrări de consolidare a fundației drumului și de modernizare a infrastructurii rutiere.

În plus, se apropie finalizarea unei alte investiții cu fonduri europene, cea de pe DJ 254, pe ruta Ivești – Călmățui – Grivița – Costache Negri, unde se lucrează la ultimele etape de modernizare, inclusiv partea de semnalizare rutieră.

Citit 2040 ori Ultima modificare Luni, 13 Decembrie 2021 19:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.