Canalizare și apă curentă la Berești

Canalizare și apă curentă la Berești
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Conform tânărului primar din Berești, Mihai Bejan, "orașul trece prin cea mai mare transformare din istoria recentă, iar întreaga localitate este acum un veritabil șantier". 
Astfel, lucrările de apă și canalizare, din proiectul operatorului regional Apă Canal SA, continuă pe mai multe străzi, cinci-șase echipe lucrând concomitent, inclusiv pe artera principală, strada Trandafirilor. Vor urma, începând de săptămâna viitoare, străzile Albinelor, Duzilor și Muncitorului. În zonă, aceste lucrări au o valoare de circa zece milioane de euro. "Rând pe rând, constructorul ne-a asigurat că se va ajunge pe toate străzile până la finalul acestui an. E cel mai important proiect în derulare și un mare pas către normalitate: apă și canalizare în tot orașul", a mai precizat Mihai Bejan, pe pagina sa de socializare. Contactat telefonic de cotidianul nostru, edilul a adăugat că "va fi un moment deosebit atunci când vom putea accesa rețeaua în zona de dealuri a orașului, acolo unde nu a fost apă curentă niciodată".
După finalizarea lucrărilor, Primăria Berești are în vedere un proiect pentru asfaltarea a 22 de străzi din localitate, cu finanțare prin Programul Național "Anghel Saligny", în lungime de 8,6 kilometri, acesta fiind, evident, în faza de evaluare.

Citit 1818 ori Ultima modificare Luni, 28 Martie 2022 23:11

2 comentarii

 • postat de Mihnea George Vasilache
  Marți, 29 Martie 2022 13:46
  93.122.251.***
  Bravo, lucrurile se fac greu dar se vedem cum tinerețea și istețimea ajută!
  Vrem mai mulți primari tineri să înceapă o cariera în administrație!

  Succes pe mai departe domnule primar!
  3
  0
  Raportează
 • postat de Beresteni
  Marți, 29 Martie 2022 08:56
  89.39.81.***
  Domnule primar Mihai Bejan, vrem asfalt pe drumul de pe langa statia CFR Beresti Tunel si poate se face acolo un fel de drum de centura a orasului Beresti pana in drumul judetean DJ 242 B spre satul Plesa (ar trebui cam un 100 de metri de drum si un pod) . Va rugam asa cum si dumeavoastra ati rugat cetateni in campania electorala sa va voteze !
  6
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.