Alt contract atribuit pentru amenajarea unui târg auto
Foto: Marian Calestru

Alt contract atribuit pentru amenajarea unui târg auto
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice, societatea Rovis Lider a fost desemnată câștigătoare a contractului licitat de Primăria Galați pentru amenajarea unui târg auto pe strada Macului, cu o ofertă de 4.130.084 de lei fără TVA. În ianuarie 2018, aceeași firmă, Rovis Lider, în asociere cu ATU Consulting, își adjudecase contractul pentru proiectarea și execuția aceluiași obiectiv, cu o ofertă de 3.394.307 lei fără TVA. Potrivit informațiilor furnizate de municipalitate, în cadrul acelui contract s-a realizat, însă, doar proiectul tehnic de execuţie. Pentru că, din 2018 şi până acum, preţurile au crescut, a fost lansată o licitaţie pentru execuţia lucrărilor.

"Prin realizarea proiectului se doreşte relocarea târgului auto pe strada Macului, în imediata vecinătate a parcării de TIR-uri. Prin soluţia propusă de proiectant se vor executa: împrejmuirea cu panouri de plasă bordurată, dublată cu gard viu; amplasare module pentru vânzarea de piese auto; birouri administrative; alei de acces; realizare iluminat în incintă cu stâlpi pe care se vor monta camere de supraveghere video; realizare instalaţii electrice; realizare reţea de canalizare pentru grupuri sanitare. Termenul de execuţie: 12 luni", se arată în documentaţia licitaţiei.

După cum aţi mai putut citi în ziarul nostru, autorităţile argumentau necesitatea relocării comerţului cu maşini din Talcioc deoarece în poziţia actuală din cartier nu are suficient spaţiu şi provoacă inconveniente. Rămâne de văzut dacă pe baza noului contract atribuit se va concretiza acest târg auto.

Citit 2484 ori Ultima modificare Joi, 05 Mai 2022 13:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.