Programul vizitei Familiei Regale a României, în Galaţi
Foto: Familia Regala a României

Programul vizitei Familiei Regale a României, în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Trenul Regal va ajunge la Galaţi marţi, 10 mai 2022, la ora 16,14 a anunţat Familia Regală a României. Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu, împreună cu Alteța Sa Regală Principesa Sofia vor rămâne în oraşul nostru până pe 11 mai 2022, când vor vizita sediul Crucii Roșii Române la ora 11, Centrul de zi pentru copii „Sfântul Spiridon” la ora 12 și Combinatul Siderurgic Liberty Galați la ora 13.

Printr-o postare pe pagina sa publică de Facebook, Familia Regală a României a anunţat orarul Trenului Regal care, aşa cum aţi putut afla din ziarul "Viaţa liberă", va face o călătorie simbolică la sărbătoarea națională de 10 Mai 2022 și va opri la Ploiești, Buzău, Brăila și Galați. Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu, împreună cu Alteța Sa Regală Principesa Sofia, doresc să sărbătorească în acest an 10 Mai, deopotrivă Ziua Regală și Ziua Independenței Naționale, alături de locuitorii celor patru județe pe care le vizitează. 

Trenul Regal va pleca din Gara Regală Băneasa, marți, 10 Mai 2022, la ora 11,00. La ora 10,40, va avea loc un ceremonial militar pe peronul gării. Își vor da concursul Muzica Reprezentativă a Ministerului Apărării Naționale, precum și militarii Brigăzii 30 Gardă Mihai Viteazul.

Prima oprire a Trenului Regal va avea loc în Gara Ploiești Sud, la ora 12,10. A doua oprire a Trenului Regal va avea loc în Gara Buzău, la ora 13,31.
A treia oprire a Trenului Regal va avea loc în Gara Brăila, la ora 15,24. Ultima oprire a Trenului Regal va avea loc în Gara Galați, la ora 16,14. Accesul publicului și al presei este liber în fiecare dintre aceste gări.

După încheierea ceremonialului sosirii la Galați, Trenul Regal va putea fi vizitat de către public timp de două ore.

 

Citit 6210 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Mai 2022 14:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.