Nu s-a „copt” destul Guvernul, ca să cadă?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PSD vrea să ajungă la guvernare doar după convocarea de alegeri anticipate, pe care este convins că le va şi câştiga, dar politica viitoare exactă va fi stabilită în  şedinţa Biroului Executiv Naţional de astăzi al partidului, a declarat ieri deputatul PSD Florin Pâslaru.

Deputatul  nu crede că vor fi surprize din partea Parlamentului, în vacanţă, privind căderea Guvernului:

„E foarte adevărat că se poate convoca o sesiune parlamentară extraordinară, pe care situaţia actuală o cere… Însă, dacă mă întrebaţi pe mine personal, eu nu cred că se va întâmpla ceva înainte de 1 septembrie”.

PSD mizează şi pe faptul că până în septembrie electoratul va simţi pe pielea lui actuala guvernare? „E şi ăsta un motiv…”, a recunoscut deputatul Pâslaru.

Ştergerea penalităţilor deranjează Primăria, spune Pâslaru

E „supărare în Primărie” cu privire la ştergerea penalităţilor datornicilor la întreţinere care îşi vor plăti eşalonat pe un an datoria istorică, a declarat deputatul PSD Florin Pâslaru, coiniţiator al proiectului de lege.

„Eu cred că, undeva în perioada 1 – 15 septembrie, legea va intra în vigoare, pentru că, în afară de penalităţile acestea, trebuie discutate şi nişte protocoluri între unităţile furnizoare – a declarat deputatul PSD Florin Pâslaru.

De exemplu, Apaterm furnizează căldură Galaţiului, dar Apaterm rămâne totdeauna dator la "Electrocentrale" şi trebuie un protocol între ele”.

Citit 1078 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.