Majorarea cu 50 la sută a impozitului pe autoturisme, respinsă definitiv

Majorarea cu 50 la sută a impozitului pe autoturisme, respinsă definitiv
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

Majorarea cu 50 la sută a impozitului pe autoturisme, care i-a scos pe gălăţeni în stradă la începutul anului 2021, a fost respinsă definitiv de magistrații Curții de Apel Galați. Aceștia au respins ca nefondat recursul declarat de Consiliul Local împotriva sentinței prin care Tribunalul Galați a anulat, în parte, prevederea prin care au fost crescute obligaţiile fiscale ale gălăţenilor, procesul fiind intentat de fostul prefect Eugen Hristache.

Într-o postare pe contul său de Facebook, consilierul local PNL Valeriu Onose explică de ce majorarea impozitului auto nu avea cum să treacă de instanță: „Propunerea de majorare a fost făcută de către un consilier local ca membru al autorității deliberative și nu de către primar, în calitate de reprezentant al autorității executive. Din păcate, amatorismul face casă bună cu infatuarea politică dată de majoritatea confortabilă și totul se traduce în timp pierdut, bani cheltuiți aiurea și probleme nerezolvate”.

Reamintim, majorarea cu 50 la sută a impozitului pe autoturisme a fost propusă în ședința Consiliului Local din 17 decembrie 2020, de consiliera locală PSD Marcela Costea, printr-un amendament votat doar de consilierii PSD, în mod viciat. În locul consilierului local PSD, Gheorghe Bezman, a votat o altă persoană.

Citit 3519 ori Ultima modificare Joi, 23 Iunie 2022 11:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.