PNL susţine independenţa teatrelor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liderul PNL Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre a pledat ieri pentru menţinerea celor trei teatre gălăţene ca instituţii diferite:

„Teatrele să rămână fiecare independente. Sunt instituţii de cultură vechi ale Galaţiului şi mie îmi pare rău că nici măcar în România nu se ştie că Galaţiul are trei teatre unde de-a lungul vremurilor au fost mari artişti români, instituţii cu o istorie dincolo de vremuri şi de un guvern incompetent care are o viaţă scurtă. Aceste instituţii trebuie să rămână. Personal, ca gălăţean sunt împotriva comasării teatrelor şi colegii mei vor susţine această idee”, a declarat Dobre.

În ceea ce priveşte OUG 63 privind restructurarea administraţiei, liberalii declară că atunci când aceasta va ajunge în faţa Parlamentului vor vota respingerea ei de plano:

„Nici nu vrem să o luăm în discuţie pentru că a călcat în picioare autonomia locală. Am sesizat avocatul poporului care, la rândul său a sesizat Curtea Constituţională. Dacă OUG 63 va fi aprobată de Parlament, o vom ataca şi noi, direct la Curtea Constituţională”, a declarat deputatul PNL Victor Paul Dobre.

Citit 663 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.