Criticile marilor „realizări”

Criticile marilor „realizări”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liderul PNL Galaţi, Victor Paul Dobre, nu şi-a putut abţine câteva ironii şi critici la adresa PDL şi a preşedintelui Mircea Toader. Sarcastic, Dobre a „salutat” vizita de inaugurare a lucrărilor la hidrocentrala Cosmeşti a ministrului Adriean Videanu:

„Din ciclul marile realizări ale PDL Galaţi, remarc faptul că de când nu fac nimic taie panglica la inaugurări, cum a făcut dl Videanu la Cosmeşti. Tradiţia era să taie panglica atunci când se terminau obiectivele. Dincolo de asta, e o treabă bună să înceapă construcţia, că ne protejează. Ar fi fost bine să mai şi finalizeze ceva”, a declarat Dobre.

Liberalul a criticat desfiinţarea unor instituţii cheie de la Tecuci, localitate aflată chiar în colegiul deputatului Mircea Toader, şi fief PDL:

„Înţeleg că DSV va desfiinţa centrul teritorial de la Tecuci. Tot ceea ce am făcut pe vremea guvernării noastre ca să dăm Tecuciului statutul de municipiu pe care îl are, tot ceea ce am făcut să permitem localităţilor din nord-estul judeţului să aibă o serie de servicii în apropiere, se închid toate: oficiul prefectural, registrul auto, centrul teritorial al DSV. Mă întreb dacă dl Toader are de gând să mai candideze în colegiul de la Tecuci. Probabil că nu”, a presupus Dobre.

Citit 1276 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.