Se caută constructor pentru aleile din Cimitirul „Eternitatea”
Foto: Anca Melinte

Se caută constructor pentru aleile din Cimitirul „Eternitatea”
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Modernizarea aleilor pietonale și carosabile, realizarea unei platforme pentru colectarea deșeurilor, refacerea rețelelor de apă și canalizare, sistem de iluminat și sistem de supraveghere video, în Cimitirul Eternitatea. Toate acestea fac obiectul unei licitații lansate de Primăria municipiului Galați.

Gălăţenii se plâng adesea că găsesc gunoaie pe mormintele celor dragi, între morminte, pe alei ori de-a lungul gardului cimitirului. De asemenea, unele alei sunt atât de degradate, încât spun că le „sare” din sicriu bietul defunct, de atâta zdruncin. Toate aceste neajunsuri ar putea fi remediate în viitorul nu foarte îndepărtat.

Primăria municipiului Galați a lansat în achiziție publică proiectul „Modernizare Cimitir Eternitatea - etapa I – rețele edilitare proiectare și execuție", cu o valoare totală estimată de 11.017.807 de lei fără TVA, cu finanțare de la bugetul local. Ofertele sunt așteptate până pe 21 noiembrie 2022, iar criteriul de atribuire este „cel mai bun raport calitate – preț”. La solicitarea noastră, Primăria ne-a comunicat că proiectul are în vedere modernizarea aleilor pietonale și carosabile, realizarea unei platforme pentru colectarea deșeurilor, refacerea rețelelor de apă și canalizare, sistem de iluminat și sistem de supraveghere video.

Termenul de realizare a serviciilor de proiectare este de două luni de la data încheierii contractului. Termenul de execuție a lucrărilor este de zece luni de la data predării amplasamentului, iar perioada de garanție a lucrărilor este de 36 de luni.

Totul însă depinde de cât de repede va fi atribuit contractul.

 

 

Citit 2480 ori Ultima modificare Marți, 01 Noiembrie 2022 14:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.