Primăria cumpără firmă luminoasă pentru fostul sediu al BCR

Primăria cumpără firmă luminoasă pentru fostul sediu al BCR
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Nu mai puţin de 12.000 de lei fără TVA va plăti Primăria municipiului Galaţi pentru achiziţia şi montajul unei firme luminoase de exterior, tip casetă cu leduri şi sistem de prindere. Contractul a fost atribuit prin cumpărare directă firmei Prosim Media & Publicity SRL. Trebuie să aflaţi însă că municipalitatea nu are nevoie de firma luminoasă pentru sediul propriu de pe strada Domnească nr. 54, ci pentru fostul sediu al BCR, care, aşa cum aţi putut afla din ziarul "Viaţa liberă", a fost eliberat de către bancă luna trecută.

"Prin contractul de vânzare-cumpărare încheiat între BCR şi municipiul Galaţi a fost achiziţionat imobilul situat pe strada Brăilei nr. 35, în care îşi va desfăşura activitatea Direcţia de Impozite, Taxe şi Alte Venituri Locale. Activitatea Direcţiei constă în administrarea impozitelor şi taxelor locale, amenzi datorate bugetului local de către persoane fizice şi juridice. În vederea informării cetăţenilor, cât şi identificării clădirii, se impune ca la acest sediu să fie instalată o firmă luminoasă suficient de vizibilă", se arată în referatul de necesitate al acestei achiziţii.

"Suficient de vizibilă" înseamnă o firmă de patru metri lungime şi un metru lăţime.

Achiziţia vine în contrast cu soluţia la care a apelat Primăria pentru a-şi identifica propriul sediu: două autocolante realizate în regim propriu şi lipite la intrarea în clădire.

Noi însă am fost curioşi când se va muta Direcţia de Impozite în noul sediu. La solicitarea noastră, Biroul de presă al administraţiei locale ne-a transmis că deocamdată fostul sediu al BCR este în curs de preluare, conform contractului.

 

Citit 3659 ori Ultima modificare Duminică, 13 Noiembrie 2022 18:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.