Bani pentru diguri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Judeţului a aprobat în ultima sa şedinţă alocarea, din fondul de rezervă al Consiliului, suma de 113.000 lei,  Consiliului Local al comunei Şendreni, pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor din luna iulie 2010.

După ce administraţia comunei a trimis devizul de lucrări, consilierii judeţeni au votat în unanimitate atribuirea sumei cheltuite până acum pentru constituirea de noi diguri care să blocheze pârâurile Rusca Mare şi Obreja,  care  ce se varsă în  Siret, râu care care anul acesta a crescut peste cota de inundaţii.

„Ţin pe această cale să-l felicit pe primarul comunei Şendreni pentru loialitatea faţă de cetăţenii comunei, de implicarea în a face ca Siretul să rămână în matcă!” – a declarat, la votare, iniţiatorul proiectului, preşedintele CJ Eugen Chebac.  Este vorba despre primarul Paul Cristea, PNL.

La rândul său, deputatul PNL Victor Paul Dobre nu a lăsat neobservată viteza de reacţie a CJ, declarând într-o conferinţă de presă: „Mulţumesc şi preşedintelui Consiliului Judeţului, Eugen Chebac şi doamnei vicepreşedinte Tania Bogdan şi consilierilor judeţeni, pentru sprijinul acordat comunei Şendreni, care a fost încercată la inundaţii”.

„E adevărat, primarul comunei împreună cu locuitorii au reuşit ceea ce trebuiau să facă pentru a evita un dezastru. Efortul a fost deosebit, costurile pentru o comunitate mică au fost mari. Şi daţi-mi voie să apreciez promptitudinea Consiliului Judeţului!”.

Citit 488 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.