Liberalul Victor Dobre către PDL-istul Mircea Toader: „Dacă nu-şi face treaba, nici Sfânta Marie nu-l ajută”

Liberalul Victor Dobre către PDL-istul Mircea Toader: „Dacă nu-şi face treaba, nici Sfânta Marie nu-l ajută”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liderul PNL Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre (FOTO), a lansat câteva atacuri punctuale şi dure la adresa fostului coleg de alianţă, preşedintele PDL Mircea Toader. Dobre a ţintit spre Toader în încercarea clară de a salva de la pieire câteva instituţii de importanţă maximă pentru Galaţi:

„Fac apel direct la Mircea Toader. Ar fi bine să se bată ca sucursala CFR Marfă  să rămână la Galaţi, să nu se mute la Iaşi, pentru că iar pierdem locuri de muncă. Ar trebui să se ocupe mai mult de cei pe care îi reprezintă în Parlament şi mai puţin de diverse acţiuni de tip SMS-uri la deputaţi şi nu mai ştiu ce”, a declarat Dobre.

În acelaşi timp, deputatul a atras atenţia că dacă se închide secţia de chirurgie maxilo-facială a Spitalului Judeţean s-ar putea să se piardă clasificarea de spital de urgenţă. „Atenţie mare, la vremea asta nu se întâmplă decât lucruri rele la Galaţi, lucruri bune nu prea”, a avertizat politicianul.

Tot legat de desfiinţări, parlamentarul a reamintit demersurile făcute pentru a salva Maternitatea „Buna Vestire”, pe care PDL voia să o închidă:

„Legat de tragedia de la Giuleşti, nu sunt specialist, dar am fost foarte ferm împotriva desfiinţării Maternităţii gălăţene. Gândiţi-vă că necazuri din acestea pot apărea, şi ce s-ar întâmpla dacă nu am avea două instituţii cu această destinaţie, atunci când în marea lor mărinimie colegii de la PDL desfiinţau şi maternitatea?”, s-a întrebat retoric Dobre.

Parlamentarul liberal a mai arătat presei o felicitare de Sfânta Maria primită de purtătorii acestui nume de 15 august. „Pe faţă este frumoasă, înfăţişând o icoană cu Fecioara cu Pruncul. Dar am avut o surpriză când am întors-o şi îmi zâmbea dl Toader dintr-un careu portocaliu. Îl asigur că dacă nu-şi face treaba nici Sfânta Marie nu-l mai poate ajuta în continuare”, a comentat ironic liderul PNL Galaţi.

Citit 1183 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.