Posturi vacante scoase la concurs de Primăria Galați

Posturi vacante scoase la concurs de Primăria Galați
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Nu mai puțin de patru posturi contractuale au fost scoase la concurs de Primăria Galați. Trei dintre ele sunt temporar vacante, iar unul singur ar urma să fie ocupat pe o perioadă nedeterminată.

Primăria municipiului Galați anunță, pe portalul propriu, organizarea concursurilor de recrutare pentru ocuparea unor posturi contractuale.

Singurul post pe durată nedeterminată este cel de referent, gradul IA, din cadrul Biroului de Presă, pentru care candidaților li se cer doar studii liceale, respectiv, studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat și o vechime de cel puțin trei ani în specialitatea studiilor. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până pe 14 februarie, proba scrisă va avea loc pe 22 februarie și va fi urmată de interviu.

În cadrul Compartimentului Proiecte Internaționale este temporar vacant un post contractual de inspector de specialitate, gradul IA. Aspiranții trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, vechime de minimum cinci ani în specialitatea studiilor și cunoștințe certificate de management de proiect.

Se caută și un inspector de specialitate, gradul IA, pentru Biroul Elaborare și Implementare Proiecte de Dezvoltare. Postul temporar vacant se adresează celor cu studii universitare inginerești absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, experiență de cinci ani în acest domeniu și cunoștințe de: Management de Proiect, Microsoft Project, Microsoft Access, Microsoft Excel, Word.

Aceleași studii, experiență și cunoștințe se cer și pentru postul contractual temporar vacant de inspector de specialitate, gradul IA din cadrul Serviciului Investiții.

Pentru cele trei posturi temporar vacante, dosarele de înscriere se pot depune până pe 8 februarie, proba scrisă este programată pe 16 februarie și va fi urmată de interviu. Relații suplimentare se pot obține de la Serviciul Resurse Umane și Salarizare, strada Domnească nr. 54, cam. 208, tel. 0236.307.713, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoană de contact - consilier Neagu Mihaela.

Citit 11443 ori Ultima modificare Luni, 06 Februarie 2023 20:16

3 comentarii

  • postat de Marius
    Sâmbătă, 04 Februarie 2023 20:58
    37.251.222.***
    SPAGA! OAMENI DE LA PARTIDE!
    Din cauza asta, primaria nu poate oferi servicii profesioniste cetatenilor orasului!
    Tot salariatii sunt angajati politic sau pe pile si lucreaza la comanda...putin, prost si fara cap astfel incat sa nu se lege prea multe...
    Nu sunt doriti/placuti oamenii cu experient
    0
    0
  • postat de paloma
    Sâmbătă, 04 Februarie 2023 01:11
    5.13.144.***
    "Singurul post pe durată nedeterminată este cel de referent, gradul IA, din cadrul Biroului de Presă, pentru care candidaților li se cer doar studii liceale, respectiv, studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat și o vechime de cel puțin trei ani în specialitatea studiilor. " !!!???
    0
    0
  • postat de comunismul
    Vineri, 03 Februarie 2023 18:10
    5.13.227.***
    sigur ca da! ca omul destept ajunge la primarie! tot unul prost ajunge la primarie! ca sa roada ciolanul gros si lung!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.