Două oferte pentru finalizarea bazei „Zătun 2”

Două oferte pentru finalizarea bazei „Zătun 2”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Consiliul Județean (CJ) Galați are în evaluare ofertele depuse de două asocieri de constructori pentru finalizarea lucrărilor de la complexul de agrement cu specific pescăresc "Zătun 2". Astfel, într-o primă "variantă", discutăm de oferta companiei Edilgalcon SRL din Schela (în calitate de ofertant lider), împreună cu Docerom Sistem SRL, în timp ce a doua asociere este condusă de ofertantul lider Gevis Construct SRL, alături de Pelas Company SRL și de subcontractanții Mar-Ina Prodprest SRL și Electro TG SRL.

Reamintim că brăilenii de la Larapeu SRL au abandonat investiția într-un stadiu de aproximativ 45%, iar restul de executat a fost reevaluat la aproape 1,83 milioane de lei, exclusiv TVA.

Durata de execuție a lucrărilor ar urma să fie de doar cinci luni de la emiterea ordinului de începere, cu o perioadă de garanție de minimum 36 de luni de la data semnării procesului-verbal de recepție. Acest proiect beneficiază de finanțare din fonduri europene nerambursabile, aferente Programului Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020.

Citit 1571 ori Ultima modificare Joi, 16 Martie 2023 00:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro