Două oferte pentru finalizarea bazei „Zătun 2”

Două oferte pentru finalizarea bazei „Zătun 2”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Consiliul Județean (CJ) Galați are în evaluare ofertele depuse de două asocieri de constructori pentru finalizarea lucrărilor de la complexul de agrement cu specific pescăresc "Zătun 2". Astfel, într-o primă "variantă", discutăm de oferta companiei Edilgalcon SRL din Schela (în calitate de ofertant lider), împreună cu Docerom Sistem SRL, în timp ce a doua asociere este condusă de ofertantul lider Gevis Construct SRL, alături de Pelas Company SRL și de subcontractanții Mar-Ina Prodprest SRL și Electro TG SRL.

Reamintim că brăilenii de la Larapeu SRL au abandonat investiția într-un stadiu de aproximativ 45%, iar restul de executat a fost reevaluat la aproape 1,83 milioane de lei, exclusiv TVA.

Durata de execuție a lucrărilor ar urma să fie de doar cinci luni de la emiterea ordinului de începere, cu o perioadă de garanție de minimum 36 de luni de la data semnării procesului-verbal de recepție. Acest proiect beneficiază de finanțare din fonduri europene nerambursabile, aferente Programului Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020.

Citit 2074 ori Ultima modificare Joi, 16 Martie 2023 00:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.