Constructori pentru secţia de Cardiologie Intervențională

Constructori pentru secţia de Cardiologie Intervențională
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

În calitate de autoritate contractantă, Consiliul Județean Galați evaluează, în aceste zile, ofertele primite de la constructori în Sistemul Electronic de Achiziții Publice pentru realizarea de lucrări nestructurale și de instalații aferente secţiei de Cardiologie Intervenţională din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Ap. Andrei".

Astfel, ofertantul unic brăilean Pitlobra SRL a intrat în competiție cu asocierea Euro TDC SRL - Moviland Met SRL - COOP Galați - Hospital Technical Solutions SRL - Mar-Ina Prodprest SRL - Ab-El SRL pentru contractul evaluat la aproximativ 1,82 milioane de lei. Conform datelor de pe portalul e-licitatie.ro, atribuirea ar urma să se facă potrivit criteriului "prețul cel mai scăzut".

Firma Pitlobra a raportat în anul 2021 o cifră de afaceri de puțin peste 1,8 milioane lei, lucrând pe pierdere fiscală, cu un număr mediu de 13 salariați. Pe de altă parte, ofertantul lider al asocierii de mai sus, Euro TDC SRL, este o companie cu vechime de peste trei decenii. Tot în urmă cu doi ani, firma gălățeană, cu obiect principal de activitate lucrări de construcții clădiri rezidențiale și nerezidențiale, a avut o cifră de afaceri similară competitorilor brăileni, dar a realizat profit cu un număr mediu de 20 de salariați.

Citit 1763 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Mai 2023 12:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.