Cine îi ia locul Martei Bencze în Consiliul Local

Cine îi ia locul Martei Bencze în Consiliul Local
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

În locul regretatei consiliere locale PNL Marta Bencze, un alt liberal va depune jurământul de ales municipal. Conform documentelor, instanța a validat mandatul de consilier local supleant al lui Alexandru Nistor. De profesie jurist, tânărul politician s-a remarcat prin participarea la evenimente caritabile.

În 2020, când candida pe lista PNL la alegerile locale, politicianul susţinea că este pregătit pentru un mandat de consilier local, că are toate cunoștințele necesare pentru demararea de proiecte care să ajute comunitatea și că prin el tinerii vor fi și mai bine reprezentați la masa marilor decizii.

Reamintim că Marta Bencze s-a stins din viaţă în aprilie 2023. Prin Marta Bencze, municipiul Galați a avut pentru prima dată în Consiliul Local o persoană cu dizabilități fizice. Iar acest fapt a reprezentat un prim pas important către incluziunea persoanelor cu dizabilități la toate nivelurile.

Citit 2360 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Mai 2023 10:12

1 comentariu

  • postat de Mir
    Luni, 29 Mai 2023 19:46
    5.13.196.***
    Poate noii politicheni au mai multă minte, mai mult PATRIOTISM LOCAL și vor susține/ține cu realizarea/transpunerea în realitate a proiectelor GALAȚIULUI, PENTRU GALAȚI...
    Podul de la Brăilița o să le fie de folos brăilițenilor, NU gălățenilor... Ba chiar li s-a modernizat/emancipat teritoriul lor
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.