Apaterm, faţă în faţă cu Electrocentrale

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerile societăţilor Apaterm şi Electrocentrale s-au aflat din nou faţă în faţă, într-o şedinţă convocată la prefectura judeţului Galaţi. După cum am aflat de la Florian Mateiţă, partener RomInsolv SPRL, administratorul judiciar al societăţii Apaterm, discuţia a vizat atât reorganizarea societăţii de interes local cât şi soluţiile pentru deblocarea situaţiei în care se află Electrocentrale.

De altfel, într-o recentă conferinţă de presă, preşedintele Consiliului de Administraţie al Electrocentrale, Iulian Aramă, a declarat că soarta societăţii este delicată în raport cu furnizorul său, Romgaz, faţă de care a acumulat datorii foarte mari, în valoare de 17 milioane de lei.

Florian Mateiţă ne-a declarat că, în cadrul discuţiei, Apaterm s-a oferit să sprijine Electrocentrale, dacă, la rândul său va fi tratată „corect şi legal”. „Dacă ne vor trimite facturile în avans, putem să le plătim în avans, pentru ca Electrocentrale să-şi regleze situaţia”, ne-a declarat Florian Mateiţă. Reprezentantul RomInsolv crede că niciuna dintre societăţi nu va avea nimic de câştigat, nici măcar de recuperat creanţe sau datorii dacă se vor război declarativ în presă.

Citit 983 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.